Valaki csinálta azt hogy csak ameddig tudta, titkolta környezetében hogy terhes? Hogy ne rajta csámcsogjanak?
Mindenki büszke,meg kikiáltja a nagyvilágba amikor terhes,de én nem szeretném majd elmondani senkinek.Anyámnak,neki is csak 3 hónap után majd maximum.Se facebook,se net,se szomszédok.Nem azt mondom hogy mennyire titkolnám,de magamtól nem akarom elmondani,olyan érzés mint előre inni a medve bőrére.Szülessen meg egészségesen,miegymás,és akkor biztonsággal,nyugodtan mondhatom hogy van gyermekem.Az apát is megkérném ugyanerre.Ha nagy hasam miatt valaki rákérdez,rendben,de ne híreszteljük.
Rendben van ez így ?
Egyik kolleganőm csinalt ilyet, majdnem 8 hónapos volt, mikor bejelentette.
Munkahelyi szempontból nagyon aljas húzás szerintem.
Emberi szempontból meg nekem fura, hogy titkolja, szégyelli a gyerekét szinte.
Az, hogy valaki nem teszi fel netre meg nem kürtöli világga, az viszont teljesen normális, nyilván aki fontos, az fog róla tudni. :)
Mi is így terveztük, aztán a hetedik héttől állandóan hánytam, vagy minimum falfehér voltam és masszív émelygéssel küzdöttem, a család azonnal levette. Ha van szívhang, a 8. hétre már valami 96-98% túlélési ráta van, szóval mi úgy voltunk vele, hogy oké.
A másik meg, hogy munkahelyen azért érdemes mondani, mert ugye nekik is készülni kell pótlással, másrészt ha bejelented, nem rúghatnak ki, nem tehetnek át olyan pozícióba, ami veszélyeztetheti a babát, ilyenek. Nálunk meg fél nap alatt mindenki tudta.
Amúgy mikor megszületik, akkor meg aggódhatsz, hogy jól feljődik-e a mozgása, gyarapodik-e rendesen, megtanul-e időben járni/beszélni/bármit, szóval nem, nem fogsz megnyugodni akkor sem, ha kibújik.
Szerintem rendben van.
Jogod van eldönteni mikor ki tudjon róla.
Jelen.
Jelenleg 22hkm vagyok.
Csak a csalad tudja. Meg az ismerosok ha rakerdeznek nem tagadom.nagy a csipom igy annyira nem latszik kb mintha most lennek 3 hos terhes.
Nalam meg a munkaltatom se tudja majd ha erzem hogy nem tudok dolgozni akkor szolok neki.
Ugyanaz az elv mint nalad. Szulessen meg es akkor bejelentjuk a fbon is.
Boldog babavarast! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!