Valaki csinálta azt hogy csak ameddig tudta, titkolta környezetében hogy terhes? Hogy ne rajta csámcsogjanak?
Mindenki büszke,meg kikiáltja a nagyvilágba amikor terhes,de én nem szeretném majd elmondani senkinek.Anyámnak,neki is csak 3 hónap után majd maximum.Se facebook,se net,se szomszédok.Nem azt mondom hogy mennyire titkolnám,de magamtól nem akarom elmondani,olyan érzés mint előre inni a medve bőrére.Szülessen meg egészségesen,miegymás,és akkor biztonsággal,nyugodtan mondhatom hogy van gyermekem.Az apát is megkérném ugyanerre.Ha nagy hasam miatt valaki rákérdez,rendben,de ne híreszteljük.
Rendben van ez így ?
En sem kurtolom szet a vilagba, sajnos nekem nem egy ismerosom tett mar fel magarol nagypocakos kepet. Egyik felido utan vetelt el, a masiknal szules elott par nappal derult ki hogy a baba meghalt, egy masiknal meg szules kozben halt meg. Szornyu.. es aztan jott a fbookra hogy fekete profil kep, meg angyal, idezetek,stb.. hat ezt senkinek nem kivanom.
Ugyhogy majd mikor megvan felkerul a netre egy kep es annyi.
Munkaltatonak nem kell jelentsek mert nem dolgozom, de ha dolgoznek en legkesobb 16 het utan szolnek, mert ugy korekt.
Mi is igy csinaltuk, de nekem volt elozmenye is, ketto vetelesem volt.
Csak a 12.genetika eredmenye utan mondtam el szuleimnek, tesomnak, aki kulfoldon el, a 18.hetesn, parom szuleinek is ekorul, facebookra meg nem kerult fel, nem is szeretnem meg jo ideig. Nekem nem fontos, h mindenki tudjon rola, aki lat, ismer, ok azert mar tudjak, a tobbiek nekem nem fontosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!