Milyen tüneted volt azon a napon mikor megtudtad, hogy terhes vagy?
Előző napokban már fájt a mellem.Mondtam is a férjemnek, hogy pont úgy,mint az első terhességemnél.De hát mi abban a tudatban éltünk,hogy nekem már max néhány százalék esélyem van a teherbeesésre,meg amúgy fogamzásgátlót is szedtem,nem is terveztünk második babát...
De nyugtalanított,így csak megvettem a tesztet.5hetes terhes voltam akkor már 😊
Megszédültem
Nem várt napján teszteltem
Ez 3+4-en volt
(Rövid ciklusok!)
Utána nem volt tünetem
1. baba: 8 hetes voltam, előző hónapban csak pici rózsaszín maszatolás volt és már másodjára nem jött meg. 😊
2. baba: 4 hetes voltam, az első szülés óta szinte percre pontosan menstruáltam, így biztos voltam benne, hogy jön a tesó. 😊
Mindkettő tünetmentes álomterhesség volt.
Meg volt duzzadva a cicim ès fájt, fájt a hasam is. Csak úgy mint egy èrzèkenyebb mensi előtt.
Aztán amikor párom ágyba hozta nekem az imádott reggeli kávèmat, borzalmasan büdösnek èreztem, hányinger fogott el.
6 hetes voltam
Egyik terhessegemnel sem volt tunetem se az elejen se a vegen - bakkerez olyan gaz h tünetről irsz mintha betegseg lenne ...
Elmarad a mensim ennyi
Tesztet sem vettem minek ?
Ket hetre ra doki aki igazolta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!