Mikor mentél el az első Uh-ra miután megtudtad, hogy terhes vagy?
pontosabban,mikor mentél először dokihoz,mert gondolom a teszt alapján tudtad meg,hogy terhes vagy..
A tesztjeim halvány pozitívak,de nem tudom, hogy mikor tanácsos elmenni a dokihoz,hogy ne túl korán,de ne túl későn legyen.
Köszi a válaszokat!
Szia!Én 2 héttel a halvány pozitív tesztem után, bár nekem még akkor is korán volt mert nem középidőben fogant a kisfiam! :) Szóval 2 hét múlva mehettem megint!
De általában 1-2 hetet szoktak várni!Minden jót!Szia!
Szia! A tesztet a nemvárt utáni első napon csináltam, rá egy hétre mentem dokihoz, de még csak a petezsák látszódott. Másfél hét múlva kellett visszamennem, akkor voltam 6 hetes és - szerencsére - már volt szívhang. Szerintem 7-8 hetesen érdemes először dokihoz menni.
És gratulálok a babához!
7-8 hetesen már hallhat szívhangot is.
én előbb nem fogok menni, mert úgyis akkorra rendelne vissza (kivéve ha panaszom van)
A nem vart utan egy nappal eros pozitiv tesztem volt, de idopontot, csak kb harom hetre ra kaptam.Amikor eloszor voltam dokinal akkor voltunk pont 8 hetesek es volt szivhang is, ugyhogy kovetkezobe csak 12 hetesen kellett mennem.Szerintem a legidealisabb 7-8 hetesen menni eloszor, persze sok turelem kell kivarni ezt az idot, amikor mar az ember tudja, hogy terhes.
13 hetes km
5 hetesen voltam először, akkor csak a petezsák látszott, visszarendelt 3 héttel későbbre, akkor már szép szívhangja volt!
Gratulálok, minden jót!
még a tesztelés napján vérvétel volt és másnap UH
az alacsony progeszteronszintem miatt a dokim azonnal berendelt hogy felirahassa az Utrogestant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!