Mikor mentél el az első Uh-ra miután megtudtad, hogy terhes vagy?
Figyelt kérdés
pontosabban,mikor mentél először dokihoz,mert gondolom a teszt alapján tudtad meg,hogy terhes vagy..
A tesztjeim halvány pozitívak,de nem tudom, hogy mikor tanácsos elmenni a dokihoz,hogy ne túl korán,de ne túl későn legyen.
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 14. 11:39
21/25 anonim válasza:
általában a 40 nél több napos ciklusoknál nincs peteérés vagy nagyon ritka, úgyhogy külön gratulálok a manóhoz.
ha ápr. 20án volt az utolsó menszeszed és 40 napos ciklussal számolunk akkor betöltött 8. hetes vagy szerintem. már mehetsz uh-ra.
pont azért számolják a terhességet az ut. menszesz első napjától, mert a fogantatást nehéz megállapítani, még egy rendszeres ciklus esetében is.
22/25 A kérdező kommentje:
vagyis akkor az első kockázatos 12 hetet az utolsó menzesztől számolják?
2010. jún. 15. 13:22
24/25 anonim válasza:
Én a nemvárt után voltam 1.5 héttel(most vasárnap), már látszott a petezsák.2 hét múlva kell visszamennem.
25/25 A kérdező kommentje:
gratulálok nektek!:)
2010. jún. 15. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!