Ki csinalta meg a szodabikarbonas, illetve a hypos tesztet? (Szodabikarbona + pisi, hypo + pisi) Kinek jott be?
Nekem ellenkezőleg mutatta, nem habzott és fiú lett. De én csak egyszer próbáltam. :) Van ismerősöm, aki kétféle szódabikarbónával próbálta ugyanavval a pisivel az egyik habzott, a másik nem, kisfia lett neki is.
Szóval nyilván annyit ér, mint a pénzfeldobás. :)
Nekem nem habzott és lány lett.
De már eszembe se volt csak most hogy kiirtad a kérdést, pedig azelőtt vegeztem el ezt a tesztet mielőtt betöltöttem volna a 18 hetet.
Elso valaszolo...hany hetesen vegeztetek el a tesztet?
Masodik koszi
Kb. 15 hetesen, amikor még nem tudtam "hivatalosan" a nemét. De a megérzésem fiú volt már a fogantatástól. Bejött. Jobban, mint a szódabikarbóna. :)
#1 voltam
Hát 7 hetesen még nagyon korai. De amúgy ha habzik a szódabikarbóna, akkor az fiút jelez, nem lányt.
Én 16 hetesen csináltam meg a szódabikarbónásat, lányt mutatott, és úgy néz ki lány is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!