*lemaradt, hogy mit szóltak be a szülésznők: "csak nem beköltözik?"
2019. máj. 11. 10:55
12/18 anonim válasza:
En 3 taskaval mentem szulni😂 egy nekem, egy a gyereknek plusz 1 a szuloszobara. Aztan Apuka is csatlakozott egy nap utan hozzank.
Szoval ha abban elfer minden az jo, de jobb kulon csomagolni szerintem.
2019. máj. 11. 11:17
13/18 A kérdező kommentje:
Hát igen látom itt ott beszólnak azért.. :)
Szerencsére nyári baba így vékonyabb cuccok kellenek.
Esetleg megírnátok mennyi babaruhát vittetek stb?
2019. máj. 11. 13:20
14/18 anonim válasza:
90 km-re fogok szülni egy klinikán egy terhességi szövődmény miatt, indított szülés lesz. A férjem itthon a két kisgyerekkel. Ha szerencsénk lesz, akkor lesz segítségünk, mikor szülök, ha nem, akkor még a szülésre se tud bejönni. Nem egy hatalmas, hanem több hatalmas bőrönddel fogok beköltözni a kórházba, sem ásványvizet, sem harapnivalót, sem tiszta ruhát nem fog tudni behozni nekem a bent töltött időben nagy valószínűséggel. Egy hétre tiszta ruha, dolgok a szüléshez, dolgok a babának.... enni- és innivaló. Tapasztaltam sajnos, hogy képesek beszólni a szobatársak a bőrönd mérete miatt, de pont nem fog érdekelni, azok ezt nem tudják elképzelni, akikhez minden nap mennek látogatni.
2019. máj. 11. 13:40
15/18 anonim válasza:
Télen szültem, ugyanekkora bőröndöm volt, plusz egy kicsi sporttáska a szülőszobai cuccoknak, sőt még egy kisebb hűtőtáskám is volt a kajás dolgoknak :)
Ne foglalkozz ilyesmivel, ahogy neked a legjobb. Általában a cuccoknak van egy ágy alatti tároló, oda kell mindent rakni.
2019. máj. 11. 13:57
16/18 anonim válasza:
Én is így csináltam, volt egy sporttáskám amiben benne volt minden, ami a szülőszobára meg az osztályra kellett, az velem jött és kész, a tetejére raktam amit hamarabb akartam használni. Otthon pedig össze volt pakolva egy kisebb csomag a baba cuccaival, amiket az apuka hozott utánunk napközben (hajnalban szültem). De itt amúgy adtak szinte mindent a baba ellátásához, illetve én rögtön a szülőszobára mentem megindult szüléssel, utána kerültem csak osztályra. Nem volt gáz, mindenki nagy bőröndökkel meg táskákkal volt megpakolva, bár voltak akik hetek óta az osztályon laktak már. A szülőszobában meg a szekrényben/sarokban ugyanúgy elfért egy nagy bőrönd, mint két kicsi..
2019. máj. 11. 14:17
17/18 anonim válasza:
Egy nagyobb sporttáskában voltak a cuccaim. Nálunk nem kellett a babának bevinni semmit, volt minden, ami kellett, a hazamenős cuccát meg apuka hozta be aznap mikor kiengedtek.
2019. máj. 11. 14:58
18/18 A kérdező kommentje:
# 14/17 Időpont ma 13:40-es, megértem és sajnálom hogy nem fog látogatni, amúgy sem kellemes a korházi lét:(
Mindenkinek köszönöm!
Itt vinni kell a babának is kb mindent szóval nem kapunk nagyon semmit sem.
Mondjuk az ő cuccai kis helyen elférnek abban biztos vagyok. De holnap nagyjából összeszedem mi kell és mekkora bőrönd kell ehhez:) Ha külön pakolászok akkor egy kabin bőrönd is lehet elég:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!