Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az gáz, hogy ha bőrönddel...

Az gáz, hogy ha bőrönddel megyek a kórházba? Vagy, Ti miben pakoltatok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 13:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, elég sokan abba pakoltak/nak.

Nekem három táskám volt, 1 a szülőszobára, 1 a kórházba, és 1 a baba holmijainak. Mindenki nagy csomaggal érkezik, senki sem fog megütközni rajta, sok minden kell....

2011. ápr. 3. 13:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Kb 2 hetet kell bent lennem. Egy sporttáskába nem fér bele az én összes cuccom meg a baba összes cucca. Ráadásul hálóingbe sem akarok egész nap fetrengeni, inkább szabadidősebb ruhába lennék, mert nem vagyok beteg. asszem
2011. ápr. 3. 13:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, sokan pakolnak bőröndbe. Nekem is kevés volt az utazótáska. Ezért volt egy nagy utazótáskám, és két kisebb. Pedig én csak öt napot voltam bennt. És mindenre szükségem is volt amit beraktam. Egyetlen dolgot se raktam be fölöslegesen.
2011. ápr. 3. 13:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is bőröndöt vittem, meg még 1 sporttáskát is, mert bazisok cuccom volt, mintha nyaralni mentem volna...:-)))

Könnyű szülést!

2011. ápr. 3. 14:18
 5/14 anonim ***** válasza:

Én azért mentem sporttáskával, mert nálunk a kórházban olyan kicsik a szekrények, hogy a bőrönd nem fért volna be. A sporttáskát jobban be tudtam préselni.

Én is 2 hétig voltam bent, és amikor mentem rengeteg cuccot vittem. Rájöttem, hogy totál felesleges volt, most már nem is pakoltam annyi cuccot. Itthon kikészítettem a szekrényre, és ami még kell a párom majd behozza. Írok pár példát: anno vittem 4 hálóinget, most csak kettőt raktam el, akkor vittem 2 csomag betétet és 1 csomag Tenát szülés utánra, most a Tenának csak a felét és a másik betétből is csak 10-12 db-ot raktam el. Törölközőt is kettőt pakoltam be, lesz csere, és bármikor tudnak behozni tisztát.

2011. ápr. 3. 14:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene vinni a két hétre való összes cuccot. Úgyis mennek látogatni, a koszosakat hazaküldöd, ők meg hoznak tisztát.
2011. ápr. 3. 16:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én két bőrönd cuccot viszek. Egy nagy a babacuccokkal, egy kicsi az enyémmel van tele.

Mit tehetnék? A kórházban azt mondják, nem adnak semmit.

Mások is mondták, mit ne felejtsek itthon (pl ruhák, pelenkák, törölközők, takaró a babának, mert hogy még az sincs, stb, stb, stb...).

A szülőszobán voltam szétnézni, ott is mondták, hogy magamnak 5 hálóing, 3 törölköző, köntös, mellszívó (hátha kell) stb, stb, stb.... hogy fér ez bele egy kis szatyorba? Én lennék a legboldogabb.

Nem tudok kisebb csomagot csinálni, ha megfeszülök sem.

Pedig elég röhejes 3 nap miatt beköltözni.

2011. ápr. 3. 18:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja, és hol van még a karton ásványvíz, meg apának kaja, papucs, melegítő meg az a rengeteg egyéb cucc..
2011. ápr. 3. 18:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is bőrönddel mentem. Mindenki csak lesett a kórházban, de abban benne volt minden, baba cuccai én cuccaim, még egy csomag pelus is benn volt! Az első gyerekkel sporttáskát vittem, de abból hármat, na az nagy káosz volt. A végén mindenben volt már minden. A bőrönd jobb volt, átláthatóbb és szerintem jobb, ha mindnde egy helyen van, nem pedig az ágyad körül egy csomó táska szatyor stb, mert a sok kicsi cucc sem fér be a kicsi kórházi szekrényekbe!
2011. ápr. 3. 22:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vigyél be mindent. Én összesen 3 hete voltam a kórházban. Otthon mindent kipakoltam az ágyra. Külön ami szülés utánra kell, külön a hazajövős cuccokat és csak pár napra való ruhát vittem amikor befeküdtem, a többit otthon hagytam és a férjem mindig hozta ami éppen kellett.
2011. ápr. 3. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!