Az gáz, hogy ha bőrönddel megyek a kórházba? Vagy, Ti miben pakoltatok?
Egyáltalán nem gáz, elég sokan abba pakoltak/nak.
Nekem három táskám volt, 1 a szülőszobára, 1 a kórházba, és 1 a baba holmijainak. Mindenki nagy csomaggal érkezik, senki sem fog megütközni rajta, sok minden kell....
Én is bőröndöt vittem, meg még 1 sporttáskát is, mert bazisok cuccom volt, mintha nyaralni mentem volna...:-)))
Könnyű szülést!
Én azért mentem sporttáskával, mert nálunk a kórházban olyan kicsik a szekrények, hogy a bőrönd nem fért volna be. A sporttáskát jobban be tudtam préselni.
Én is 2 hétig voltam bent, és amikor mentem rengeteg cuccot vittem. Rájöttem, hogy totál felesleges volt, most már nem is pakoltam annyi cuccot. Itthon kikészítettem a szekrényre, és ami még kell a párom majd behozza. Írok pár példát: anno vittem 4 hálóinget, most csak kettőt raktam el, akkor vittem 2 csomag betétet és 1 csomag Tenát szülés utánra, most a Tenának csak a felét és a másik betétből is csak 10-12 db-ot raktam el. Törölközőt is kettőt pakoltam be, lesz csere, és bármikor tudnak behozni tisztát.
Én két bőrönd cuccot viszek. Egy nagy a babacuccokkal, egy kicsi az enyémmel van tele.
Mit tehetnék? A kórházban azt mondják, nem adnak semmit.
Mások is mondták, mit ne felejtsek itthon (pl ruhák, pelenkák, törölközők, takaró a babának, mert hogy még az sincs, stb, stb, stb...).
A szülőszobán voltam szétnézni, ott is mondták, hogy magamnak 5 hálóing, 3 törölköző, köntös, mellszívó (hátha kell) stb, stb, stb.... hogy fér ez bele egy kis szatyorba? Én lennék a legboldogabb.
Nem tudok kisebb csomagot csinálni, ha megfeszülök sem.
Pedig elég röhejes 3 nap miatt beköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!