Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ahol Ti szültök, vagy szültete...

Ahol Ti szültök, vagy szültetek, és kell bevinni mindenféle dolgot, ruhát, stb a picinek, miket pakoltatok neki be, arra a 3-4 napra?

Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem nagyon kell semmi.Rucit többnyire ott adnak neki, csak a hazajövetelhez kell majd.Nem árt pelust popsitörlőt esetleg textilpelust vinni,nekünk adtak ugyan de csak egy pár darabot azt pótolni kellett.Más nem kellett.

üdv:2,5hós anyuka

2008. nov. 19. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Minden helyen màs és màs.

Én külföldön szülök,és eddig akàrhàny anyàt kérdeztem,mind màs vàlaszt adott.

Én ugy döntöttem,hogy pakolok be 2 napra valot a babànak,és viszem magammal.

Ha felesleges,akkor a pàrom ugyis làtogat,majd ö hazaviszi,de én màr nem hallgatok senkire,inkàbb feleslegesen vigyem be,mint hogy hiànyozzon.

Persze ez csak az én véleményem.

Neked a legjobb lenne a dokiddal beszélni,hogy mit vigyél és mit ne.

Ö pontosan tudni fogja a vàlaszt!

2008. nov. 19. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Pelenkát, popsitörlőt, kis kesztyűt, vékony sapkát, cumit, cumisüveget,hajkefét(állitólag érdemes óvatosan masszirozgatni vele a baba buksiját)és textil pelenkát raktam. Ruhát kórházit adnak rájuk ahol én szülök.

Remélem picit tudtam segiteni, 38hetes kismami.

2008. nov. 19. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én a Szent Istvánban fogok szülni, és kell tennem ruhát is neki, meg kistakarót is...kórháza válogatja..
2008. nov. 19. 15:41
 5/7 A kérdező kommentje:

4. válaszolónak: Én is ott fogok majd szülni. Te mikor?

Én viszek fürdőlepedőt, textil pelenkát, popsitörlőt, badyt, rugit, plédet, zoknit, hálózsákot, sapkát, kb. ennyire gondoltam.

2008. nov. 19. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltál az elég, vigyél egy pár pelust is, mert kb 4-et adnak naponta az meg nem biztos, hogy elég. (Én is az Istvánban szültem.)
2008. nov. 19. 17:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Persze, pelenka is, az is megvan már, csak elfelejtettem írni. :-)) Köszi!
2008. nov. 19. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!