Az gáz, hogy ha bőrönddel megyek a kórházba? Vagy, Ti miben pakoltatok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 13:42
11/14 anonim válasza:
Én bizti veszek egy kisebb bőröndöt,mert abból is van több méret ugye. A sporttáskában minden eltűnt,mert nincs tartása,csak turkálni lehet benne. A szekrényekről annyit,hogy az abban a kórházban ahol én szültem nem is volt. A gyönyörű,"2 méter" magas vaságyam alá pakoltam mindent. Egyébként tényleg folyamatosan jönnek látogatók,és hoznak visznek mindent ami kell,nem kell egyszerre bepakolni. Bár én a véres és egyéb szennyesemet köszönöm szépen magam mostam ki itthon. Babának szerencsére adtak mindent,csak néhány pelus és krém kellett a pelenkázáshoz,meg törlőkendő. Aznap hozta be apa a ruhákat,amikor hazavittük.
12/14 anonim válasza:
Nálunk a babának nem kell vinni semmit... mindent adnak a kórházban a popsitörlőt leszámítva.
Sőt hálóinget is adnak... úgyhogy nekem aránylag kicsi a pakkom. Csak a köpeny és a törölköző foglal nagy helyet.
13/14 anonim válasza:
Az utolsó hetekben úgy jártam, hogy a városi táskában 1törcsi egy szüléshez hálóing, egy utána hálóing, egy bugyi és egy betét, papucs, wcpapír, iratok, újság, meg ami egy női táskában fellelhető:)
A kórházba egy közepes sporttáskával mentem: 3váltás hálóing, 3váltás ruha, zokni-bugyi, köntös, strandtörcsi, alváztörcsik, betét, pelenka, popsitörlő, babaruha, pipere, szobapapucs, textilpelusok, mellszívót és cumisüveget apa hozta be.
És kb üres táskákkal jöttem haza. Szennyest este hazaküldtem, ha kellett valami behozták.
14/14 anonim válasza:
Kicsi sporttáskával mentem-elég volt, minden belefért, okosan pakolj, a többit , váltást bevihetik utánad, csak készítsd elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!