Hány hetesen pakoltátok be a kórházi pakkotok? Benne volt az is amiben a babát hazahozzátok majd?
+ kérdések: milyen pelenkamárka, milyen popsitörlőmárka jött be nektek a legjobban? Szükséges a babahajkefe?
Most kezdenék bevásárolni ilyen dolgokat. 29 hetes km.
Kb. 35 hetesen lett kész a kórházi csomagom. Párom hozta a babaruhákat a kórházba az utolsó előtti bent töltött napon. Nem vittem be előre, mert így is sok helyet foglaltak a cuccok. (A páromnak viszont előre elkészítettem mit kellett behozni.)
Én Pampers párti vagyok, lányomnál nagyon bejött.
Huggies popsitörlőt szeretem a legjobban (zöld zacskósat).
Babahajkefe nálunk nagyon jól jött, mert rendes fésűvel nem tudjuk fésülni a haját, ugyanis sok van neki, de olyan pihés, vékony szálú és csak a babahajkefe tudja "kisimítani". Még most is, pedig már 1 éves és megnőtt a haja, de valahogy rendes fésűvel nem megy a fésülés.
A kórházi pakkot 36. héten pakoltam be, mert egy ujjnyira nyitva voltam, és féltem hátha menni kell. Azt amiben a babát hazahoztuk nem vittük, azt az utolsó kórházi napon apa hozta be!
Mi pampers pelenkát vettünk a babának, törlőkendőt mindig olyat veszek ami épp akciós, babahajkefe nem rossz ha van, mert a koszmó ellen nagyon jó átfésülgetni a kis fejbőrét.
37. hétre szültem
Én úgy 35 hetes voltam, de nekünk már a 2. baba....:)
Amúgy minél előbb, annál jobb.
Ruhácskát apa fogja behozni.
Pampers jött be nekünk, de ez baba-függő és a teszkós popsitörlőt szeretem nagyon. Nem is drága, eléggé nedves, van szenzitív változata is.
39hetesen :)
hajkefét mi használunk, mert eléggé megnőtt (1éves)
amibe hazajött a babánk, azt Apa hozta be, mikor értünk jött.
Én is papmers parti vagyoik. Este Premium Care használok, nappal meg a sima zöld színűt.
Popsitörlő nekem a fehér Babylove-os vált be és az elég olcsó is.
Boldog babavárást, könnyű szülést! :)
Én 35 hetesen készítettem össze. Egy pakkot a szülőszobára, mert oda csak azt vihettem be. Aztán egy pakkot magamnak a gyermekágyas osztályra, és a babának is egyet a kórházi időre, mert inkább saját dolgokat használtam, nem kellett várakozni a popsikrémre... A hazahozós holmikat a babahordozóba készítettem, azt apa csak a hazajövetel napján hozta be, így nem volt útban.
A babának a gyerekorvos által felírt patikai ápolókat raktam be, és elsőnek 2-es méretű kis csomagos Pampers volt, amit vettem, utána ahogy nőtt, úgy változott, hogy mi volt jó. Popsitörlőből általában a DM-es jött be, mindig azt figyeltem, hogy ne legyen agyonillatosított, és vastag legyen. Ha megnyomod a csomagot és puha, akkor általában jó, a vékony keményebb szokott lenni. :) Egy-két rucit is raktam be, de nagyjából elvolt a kórházi kisingben és pólyában. Hajkefét nem vittem, minden fürdetésnél kis kakastaréj volt fésülve minden babának, azt ki is tartott egész nap, csak otthon használtuk. Babaollót vittem, első nap levágtam a körmét, mert rettentő hosszú volt, és a kesztyűt nem tűrte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!