Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen pakoltátok össze...

Hány hetesen pakoltátok össze a kórházi csomagotokat?

Figyelt kérdés
29 hetesen még ráérek, ugye?
2011. jan. 5. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Én az elsővel 36 hetesen-másnap befektettek, rá 2 napra szültem.Most szerintem a 37. betöltött hét után fogok, hátha akkor is így lesz.Meg gyorsan össze tudom szedni ami kell.
2011. jan. 5. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem még ráér....mondjuk olyan 33 -34 hét körül ...

nekem még pár dolog hiányzott a csomagból azt az után pakoltam össze h jöttek a fájások, kb fél óra múlva a magzatvíz is elfolyt...nekem jó volt ilyen spontán :) azért ne hagyd ilyen későre :))

2011. jan. 5. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Első babával 30 hetesen.

Ráérsz annyiban hogy ami kell azokat egy helyben be lehet szerezni -akár tescoban is vásárláskor akár drogériában-.

Ha elkéstek vele sincs gond ird fel egy papirra miből milyet szeretnél apa is megveheti a szüléshez papirzsepi ásványviz esetleg müzliszelet útban a benzinkúton is megvehető. Sajnos sok mindent beleirnak amit úgy hozol majd haza ahogy bevitted .

Utánna ráér pótolni ami hiányzik.

2011. jan. 5. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első babánál még összepakoltam a 38. héten, a másik 3-nál már csak indulás előtt. Egyiknél se maradt le semmi fontos, amire szükség volt esetleg és nem vittem, azt behozták később.
2011. jan. 5. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
37 hetesen pakoltam be, pont a kiírt napon szültem.
2011. jan. 5. 10:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Az elsőnél volt nagy kapkodás,mert a 34.héten indulni kellett befelé a kórházba,fele motyóm itthon maradt! :S A másodikkal már a 30. héten el volt pakolva minden.Bezzeg Ő megváratott! :) De most is bepakolok a 30. héten, nem baj az,ha kéznél van a cucc,ki tudja,akár mi lehet....
2011. jan. 5. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Holnap lépek a 38. hétbe, tegnapelőtt pakoltam be... Első baba.
2011. jan. 5. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:
elsőnél is és most is 30 hetesen, most 31 hetes vagyok. inkább kész legyen mint kapkodjak, még a babának pellus, nekem papucs tányér wc papir és betét hiányzik, de a többi megvan, ezeket a hétvégén akarom beletenni.
2011. jan. 5. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!