Bemehetek bőrönddel a boltba?
Figyelt kérdés
Holnap Budapestre utazom, viszont a rokonom aki elszállásol csak későn ér haza, így én addig bevásárolnék (élelmiszert). Mivel nincs hol hagynom a csomagot, így egy közepes méretű bőrönddel kellene megoldanom a bevásárlást. Nem voltam még ilyen helyzetben, nem fognak szólni érte? A Sparba illetve a Lidl-be mennék.
A bőrönd kb akkora, mint ezen a képen a LEGKISEBB bőrönd:
2022. nov. 30. 15:00
1/6 anonim válasza:
Persze, mások is szoktak, meg idősek a "banyatankkal", az hasonló, mint egy bőrönd. Én is sokszor utazom bőrönddel és megyek boltba vele, sosem volt probléma belőle. Úgyis be van kamerázva az egész üzlet, szóval látják, hogy nem pakoltad tele a bolti dolgokkal.
2/6 anonim válasza:
Lehet.
Sparban valahol van csomagtároló. Lidlnél ilyet még nem láttam.
3/6 anonim válasza:
Szerintem max. akkor szólnak érte, ha van csomagmegőrző. Szóval akkor lehet, hogy a bejáratnál ha épp észrevesznek, akkor lehet megemlítik, hogy amúgy lerakhatod oda a csomagot, ha akarod. Viszont amúgy meg nyugodtan menj be, most mit tehetnek ellene? Mármint, most akinek van bőröndje, az nem mehet be a boltba? Vagy kint kéne random az utcán hagynia a bőröndöt, ha szükséges boltba mennie? Szóval na, szerintem eléggé izé, ha egy bolt ezen problémázna.
4/6 anonim válasza:
Inkább a hátizsák a probléma, ha a hátadon tartod és nem kézben.
5/6 anonim válasza:
Nem értem, #4-et miért pontoztátok le. Hátizsákkal könnyű lesodorni valamit.
6/6 anonim válasza:
Persze, már csak azt nem értem miért gondoljuk azt, hogy nem lehet, ennyire elfajultunk itt az országban. Különben is max megkérik, hogy nyisd ki vásárlás után, nem e loptál el valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!