Bemehetek elviteles kajáért a KFC-be?
Tehát nem ülök le, nem fogyasztom ott, csak bemegyek és hazaviszem. (Házhoz nem akarom rendelni, szó szerint 2 percre van a KFC, azért nem fizetek plusz 600 forintot :D)
Eddig úgy tudtam, hogy nem is szabad bemenni (le is volt szalagozva), de a kollégám épp az előbb világosított fel, hogy a szalag csupán a padokra vonatkozik.
Ő Mekiben volt, nem tudom hogy a KFC-nél is ugyanez a helyzet?
Köszönöm :)
Nálunk a mekik pont teljesem zàrva vannak, csak rendelni lehet. (Nem mind ilyen, de országszerte csak néhány tart nyitva.)
KFC-nél viszont úgy van, hogy délután 15 óra előtt bemehetsz elviteles miatt, utána viszont csak a futároknak tart nyitva. Legalábbis itt, ennek nem néztem utána, mi a helyzet országos szinten, a fenti kiírás az étteremnél van. :)
(A harmadik, a burger king meg rendesen nyitva tart elvitelre, a nap bármely szakában.)
#1 Szociális fóbiám van, és utálom. Ha egy fáradtabb, "elegem-van-a-vírusból" dolgozó egy kicsit idegesebben zavar ki, akkor garantált hogy többet nem merek odamenni :D
Tudom, nevetséges, de ez van. Inkább neten kérdezem meg.
#2 Erre egyszer rákérdeztem, azt mondták nem szolgálják ki a gyalogosokat az autós résznél, mert balesetveszélyes.
#3 Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!