Van 3 méretü bőröndöm, gondoltam a középső tökéletes lesz, se nem kicsi se nem az a nagy.Nem férek el benne:(.Komolyan a legnagyobb bőröndöt kell vinnem?
Eleve a közepes méretűbe kezdtem pakolni most, fele bőrönd már tele van a felnőtt pelussal, tisztasági betéttel a gyereknek is kérnek 1 csomag pelust, a másik felébe az én cuccaim raktam és akkor hol van még a gyerek cuccai..Ti hogy pakoltatok? 2 db 2 részes pizsamát raktam be, 2 szoptatós melltartót, 5 bugyit, 5eldobható bugyit,3 zoknit, 2 hálóinget, 2 pólót meg egy leggingset. A gyereknek kérnek takarót, hálózsákot, 6rugi,6body,textilpelus,zokni , tisztálkodó szerek stb.Nem Magyarországról van szó.
Pelus a babának elég a kis csomag, általában 2-3 napról van szó, nem kell a nagy csomag. Amúgy én is a nagy méretű gurulós bőrönddel mentem, de nem voltam egyedül. Azzal menj ,amibe beférsz.
2023. dec. 18. 12:55
12/24 A kérdező kommentje:
23db van a peluscsomagban :( ez volt a legkisebb Viszem akkor a nagy gurulóst :( majd a párom elszórakozik vele 🤣
2023. dec. 18. 12:58
13/24 anonim válasza:
Első gyereknél volt vagy 3 táskám, fele cuccot nem használtam. A másodiknál egy sporttáska+a pekenkázó táska.
Most várom a harmadik gyereket, gondolkozom mit hagyhatnék még itthon 😅
2023. dec. 18. 14:28
14/24 anonim válasza:
nálunk pl bőröndöt nem engednek. a szekrénybe nem fér be, máshol nem lehet tárolni.
mind a 2 szülésre 2 táskával mentem.
egy sima igazából strandtáska a szülőszobára.
osztályra pedig egy közepes utazótáska. ebbe voltak az én és a gyerek cuccai is.
mondjuk én minimalista voltam, a fele ami a listán van felesleges így nem vittem, nem is hiányzott.
2023. dec. 18. 14:29
15/24 anonim válasza:
Egy kis táskába raktam a szülőszobai holmit és egy közepes bőröndbe a többit. Nem mondom, hogy kényelmeseb belefértem, főleg az első alkalommal :). Úgy, hogy a gyerekruhát, takarót ők adták. Nálam a pelenka és a köpeny sok helyet foglalt, a másodiknál gondolkodtam is, hogy otthon hagyom, de nem tettem. Végül egyiknél sem használtam. Másodjára én is arra építettem, hogy ha nagyon kell valami, behozzák. Az elsőnél látogatási tilalom volt.
2023. dec. 18. 15:03
16/24 A kérdező kommentje:
Én meg a listájukat nem tartom túl tartalmasnak ezért még hozzárakok egy lapáttal a cuccokhoz 14 es 😂🙂 Egyetlen papucsot ír, na én vinném a szörmés papucsomat meg pluszba egy strandpapucsot zuhanyozni:D meg 3 pár zokni én zoknis vagyok ha meleg van akkor is :D Sok tiktok videót láttam hogy ki mit visz rak a kórházba.Pl törölközöt is irnak.Azt is raktam.Majd a páromnak is rakjak egyet :D elvisszük az egész házat.
2023. dec. 18. 15:25
17/24 A kérdező kommentje:
Illetve én nem viszek újszülött 50es ruhát.Mindenből az 1 hónapos méretet vettem.Nemtudom ezt ki hogy látja de csak nem fog lógni a gyereken ha meg nagy akkor visszahajtom picit az ujját.
2023. dec. 18. 15:27
18/24 anonim válasza:
Nagy méretű utazótáska volt nálam és úgy kellett mindent belenyomkodni. Meg szülőszobára egy kisebb hátizsák.
2023. dec. 18. 20:05
19/24 anonim válasza:
Egy kisebb sporttáskában voltak én cuccaim, a gyereké pedig egy még kisebb edzőtáskában. Mind a kettő befért a kórházi szekrénybe. Az egyik szobatársam viszont nagy, kemény fedeles bőröndbe cuccolt, amit az ágya elé voltak kénytelenek lerakni a földre. Egyszer babával a kezemben, frissen császározva majdnem eltaknyoltam benne...szóval jó lenne ha mindenki olyat vinne, amivel nem zavar mást.
2023. dec. 18. 22:13
20/24 A kérdező kommentje:
Nem fogok zavarni senkit sem, egymagam leszek a szobában.Ezért sem esne hanyatt senki sem a 2 méteres bőröndömben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!