Van itt olyan, aki sosem akart szülni, mégis át esett rajta?
Ahogy már a kérdésben is írtam, sosem szerettem volna szülni, de gyereket azért szeretnék. Igazából nem tudom konkrétan, hogy mitől félek a szüléstől, nincs semmi konkrét félelmem, szimplán csak sosem vonzott.
Viszont az örökbefogadás túl hosszú, macerás, elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne, ha mégis szülnék, de kicsit félek tőle, hogy esetleg nem szeretném annyira a gyerekem miatta. Ilyen létezhet, vagy teljesen hülyeséget beszélek?
Szívesen olvasnék hasonló sztorikat, hogy végül hogy alakult a kapcsolatotok a babával szülés után.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Nem és nem is fogok, ugyanis egyelőre védekezek, amúgy ha szülnék a szemem miatt mindenképpen császár.
Ismerős direkt progi császárral szült, de ő pánikrohamot kapott a szülés gondolatától is, így esélytelen volt, hogy szülésbe engedjék (külföld)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!