Szerintetek hogy fogja viselni 1 éves fiam azt az 5 napot amíg én bent leszek a kórházban szülni? Még sosem voltam tőle külön.
Szia! Mintha én írtam volna... :) Mi is külföldön élünk, a fiam 21 hós lesz amikor szülök. Sosem voltam pár óránál többet volt tőle... Anyum nekem is jön ki ok elején, de nagyon félek h előbb beindul a szülés... Akkor nem tudom hova tenni a fiam. Császárom lesz nekem is, szóval a férjemnek bent kell maradnia elvileg estére segíteni. Legalább is a fiamnál így volt.
Annyi előny van h anyut megismer, mindennap skypeolunk, és amikor hazamegyünk 3 havonta akkor mindig megismeri.
Csak reménykedem h a kisebbik fiam akkor jön amikor anyu itt lesz...
Mi is így vagyunk. Én magyar vagyok,férjem Nigériai és Londonban élünk. 14 hónapos volt a kislányom amikor született a hugica. Én szüleimet olyan 2 hónapja látta,párom szüleit pedig 1 éve. Anya egy hónappal előbb kijött. Akkor is többször otthon hagytam őket kettesben. Először csak pár órára utána egy napra és szülés előtt 1 héttel párommal elemntünk 2 napra wellnesezni,hogy szokja meg,hogy mamával alszik. :) 5 napot voltam bent a kórházban és picim anyával volt otthon egész nap. Minden nap behozták hozzám. Első nap amikor mentek haza volt nagy hiszti,de megértettük vele,hogy anya is megy haza pár nap múlva a kistesóval. Utána minden nap bent voltak egy órácskát és utána ment haza. De,ha ez így nem ment volna akkor párom is kivett volna pár nap szabadnapot,hogy otthon tudjon lenni a kicsivel. Könnyü szülést. :)
Egy 2 éves és egy 7 hónapos kislány anyukája,vmint 13 hkm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!