A Tatabányai kórházban szülés után hány napig tartják bent az embert és a babát ha minden oké? Ha rooming-inben lesz a babával a szülés után valaki akkor a babának miket vigyek be? Miket adnak oda bent?
Figyelt kérdés
Minél pontosabb válaszokat szeretnék, ha nem gond.
A válaszokat nagyon szépen köszönöm! Mindenkinek előre is!
29 hkm
2012. júl. 7. 22:17
1/2 anonim válasza:
Szia, én Tatabányán szültem. A 4. nap reggel mehettünk haza. Rooming-inben voltunk, ruhát vigyél néhány db-ot, pelust adnak, de nem a legkisebb méretet, és nem is eleget. Popsitörlőt is vigyél. Én vittem cumit, cumisüveget is, textilpelenkát 2-3 db-ot. Ja törölközőt is vigyél. Én egy kis plédet is vittem.
2/2 anonim válasza:
Szia! 1 éve szültem Tatabányán, akkor 5. napra engedtek haza. Senki nem mehetett előbb haza. Én nem roomingos szobában voltam, csak textilpelus kellett a babának, minden mást adtak. Vigyél lázmérőt, mert az nincs! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!