Melyik Tatabányai vagy Székesfehérvári orvost ajánlanátok szülésznek? Légyszi az árat is írjátok le, vizsgálat és szülés kinél mennyi. Köszönöm.
Dr. Pazár Dániel, Tatabányán van. Terhesgondozás alkalmanként 7000 Ft, de az utolsó hetekben az NST a kórházban van, így az ingyenes már. Meg ha ott megvizsgált, akkor sem kellett ugyebár fizetni.
A szülésért azt mondta, hogy a terhesgondozási díj tízszeresét szokta kapni. Így mi annyit adtunk neki.
De megbízható, nagyon rendes doki. Én nagyon meg voltam elégedve vele. A kórházban is minden nap jött, és nem csak engem nézett meg, hanem a babát is. Meg kérte, hogy a 6 hetes kontrollra is vigyem, megnézné. :)
Én Tb-án a Pődör Pétert ajánlom. Nála egy magánrendelés 10e ft, és a szülés 80e volt nála. Én csak csupa jót tudok mondani róla, szerintem nagyon korrekt, megbízható, lelkiismeretes orvos.
Amúgy ha érdekel tatabányai árak, bár tavalyiak:
Málik doktor a "legolcsóbb", magánrendelés 5e, szülés 50-60 e.
Varga Zsoltnál magán 10e, szülés 100e.
Csetényi Zsoltot ajánlanám, én nála szültem,nagyon meg vagyok vele elégedve.
Magánrendelés 7000 ft/alk.
Nincs kifejezett "tarifa", mi a rendelési ár tízszeresét adtuk,volt aki "csupán" ötszörösét,ezt ti döntitek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!