Szülés után nem mentem el a 6 hetes vizsgálatra a dokimhoz. Baj?
Totál kiment a fejemből, kb. 20 hét tájékán jutott eszembe, de aztán már nem mentem el, mert minek, régebben kellett volna.
Viszont a szülés után 2 héttel voltam a dokinál, azt mondta szépen begyógyult a varratom, (felszívódó cérnával varrtak), a méhem is okés, ha nem vérzek már, akkor szexelhetek.
Mit gondoltok?
14 hetes a babám és én sem mentem vissza, amikor menni kellett volna épp megjött, ezért halasztottam, majd elfelejtettem
mi 5. héten már szexeltünk, nekem nem fájt semmi baj nem volt
Én ezt nem tudnám elfelejteni, mióta gyerekeim vannak, milliószor jobban figyelek az egészségemre.
Bár szülés után 2 héttel voltál, az is valami, de én azért elmennék a helyedben még egyszer, esetleg egy rákszűrésre is. Ne feledd, nem csak rólad van szó most már, hanem a gyerekedről, gyerekeidről is.
A hat hetes kontroll azért van, hogy megnézzék, minden rendben van-e, illetve mintát is vesznek rákszűréshez. Nekem azt is mondta a doki, hogy ha szoptatok, akkor kéthavonta menjek vissza kontrollra.
Szerintem mindenképpen menjél el orvoshoz, nem hiába mondták hogy menni kell.
első vagyok
ha most visszamennék szerintetek leb.szna az orvosom vagy ne is hozzá menjek hanem keresek másikat?
Mindenképpen menj el dokihoz, nem véletlenül van a 6 hetes kontroll.
Ha nem hozzá, akkor máshoz, az mindegy, csak menj el!
9 hét előtt eszembe sem volt h szexeljünk,szóval ezzel kivártunk épp eleget
de bejelentkezek, ha késve is
És ha leszid az orvos, akkor mi van? Nézesd meg magadat, nyugodj meg, hogy minden rendben és kész.
Elsőnek üzentem.
Nem tudom miért kell a kontroll, nekem a doki mondta, hogy járjak vissza. Most már mondjuk nem aktuális, mert nem szoptatok, viszont a rákszűrés papíromon a hpv kérdőjellel szerepel, úgyhogy még jó, hogy megcsinálták. Márciusban kell visszamennem kontrollra.
Többek közt, ezért is fontos a hat hetes vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!