Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt mikor van hüvelyi...

Szülés előtt mikor van hüvelyi vizsgálat?

Figyelt kérdés
A magzatvíz vizsgálatkor,vagy előtte is?
2011. dec. 29. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:

orvosa, kórháza válogatja

nekem szülés előtti 1 hónapban hetente megnézték a méhszájat, de magzatvízvizsgálatom egyik szülés előtt sem volt

2011. dec. 29. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:

folyamtosan.

végül is ha bemész szülni folyamtosan nézik a méhszájat.

pl ahol szültem korházban nem engednek vajúdás alatt feküdni, járkálni kell, de féloránként mennem kellett vissza (mondjuk én nagyrészt a szobában voltam) méhszájnézésre. megnézett a bába és csak az elsö tolófájásokkor kellet a szobában maradnom már, onnantól meg folyamtosan nézte mikor ugrik ki a bébi, söt volt olyan hogy nem jöt vagy 5 percig sem fájás (kitolási szakasz) akkor egyszerüen megtapogatott valamit lent, és jött is, ez nem fájt de éreztem hogy ö ingerelt fájásra.

2011. dec. 29. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:

nálam egyáltalán nem volt hüvelyi vizsgálat a 36. hétig. akkor is csak annyi, hogy kenetet vett (nem nyúlt fel és semmi ilyesmi)

végig uh-al tájékozódott az orvos,, azzal is lát mindent.

magzatvízvizsgálatom sem volt.

baba-mama barát kh-ban szültem.

2011. dec. 29. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
A 36-ik héttől jártam nst-re,de ekkor még nem vizsgált a dokim,csak a 38-ik héten. Az nst-s papíromat mindig megnézte és meg is vizsgált hogy állok odabent. Magzatvizet csak szüléskor néztek.
2011. dec. 29. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nem nézték egyszer sem csak a kórházban amikor be kellett feküdnöm!
2011. dec. 29. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk (Zalaegerszeg) a terhesség során havonta van hüvelyi vizsgálat. Magzatvíz vizsgálattal eddig nem találkoztam (a másodikkal vagyok 26 hetes).

Szülés körül meg engem megvizsgáltak aznap amikor befektettek (terminustúlléps miatt a 40+4. napon), majd éjjel 1-kor amikor már 3 órája 5 perces fájásaim voltak. Utána 8-kor a reggeli vizit során (még mindig 5 percesekkel), majd onnantól a szülőszobán rendszeresen leste hol a doki, hol a szülésznő kb 20 percenként, hogy hogy haladunk, egészen a tolófájásokig - ott az első tolófájásnál még nem tűnt el teljesen a méhszáj, úgyhogy kettőt el is kellett ligeni.

2012. jan. 2. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!