Tatabányai kismamák! Kihez jártok magánrendelésre, kinél fogtok szülni? Mennyiért jártok a magánrendelésre, és mennyi lesz a szülés?
Szia! Nem biztos, hogy segítség leszek, de... Én Roykó doktornőhöz járok, nagyon megbízható, kedves, türelmes, sok-sok év tapasztalattal. Egy hibája van, június után nem vállal szülés, és július 6 körül szülök:( Vannak jó dokik a kórházban, érdeklődtem. Nekem Varga Zsolt nagyon szimpatikus. Nem tudom, hogy felkérek-e valakit, mert akiket eddig hallottam, min. 100.000,- forintot kérnek, plusz a "szülésznőjüket" is ki kell fizetni. Én ennyit már nem engedhetek meg magamnak. Barátnőm 2 éve Varjú doktornál szült, akkor 50.000,- Forint volt az orvos, 20.000,- a szülésznő.
Én is várom mások tapasztalatait, hátha.
Egyébként hány hetes vagy?
Szia!
29+4 hetes vagyok. Volt fogadott orvosom már, a Pazár Dániel, de ő egy pénzéhes, bunkó... bocsánat... nem jellemzem tovább.
És én sem tudok kiadni 100 000 forintot erre. Érdekes, hogy ha nem kapnak pénzt érte, akkor nem végzik lelkiismeretesen a munkájukat.
Szeretnék találni egy kedves, türelmes,emberséges, megbízható orvost, akinek nem a pénz az első. Tudom, álmodik a nyomor :))
A Málik Zoltánt nagyon dicsérik. De én Őt nem ismerem.
A Roykó doktornő nagyon kedves, de nagyon drága.
Te mennyi idős vagy?
Szia!
Én ismerem a Pazárt... Ugyanaz a véleményem, mint Neked.
Félidősen hagytam ott, mert... nem mesélem el inkább.
Elmentem sztks alapon a dr.Ördög Istvánhoz. Igaz, ő Szőnyben szülész-nőgyógyász.De nagyon ott van a toppon!
És Tatabányától nincs messze Szőny.
Én csak ajánlani tudom a dokit is, a kórházat is, mert nagyon pozitív tapasztalataim vannak! Ellenben Tatabányával.
Ja és tavaly 30 volt a szülés a dokinál! És sztks alapon jártam hozzá, de szüléshez felfogadtam.
Én még csak 13 hetes vagyok. Érdekes egyébként, hogy amikor a védőnőmnél voltam, akkor 2* is rákérdezett, hogy biztosan Tatabányán akarok-e szülni és Szőnyt ill. Budapestet ajánlgatta. Elég sok kismamája másik városban szül. Egyébként a Tatabányairól elég sok rosszat hallottam.
Első
Szia!
Én augusztusban szültem Tatabányán.Én a dr.Pálos Lajosnál szültem, ő volt a fogadott dokim.Magyon meg voltam elégedve vele.A következő babámnál is őt szeretném megkérni!Végig bennt volt a szülésnél és segítőkész volt.Az árai pedig szerintem teljesen reálisak..Ő Tatán rendel egyébként magánban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!