Lányok! Más is úgy van a szüléssel, hogy ha már rá gondol rosszul van a gondolattól és sosem akar szülni?
Figyelt kérdés
A baráti körömben (25-30-as korosztály) már többen házasok és gyereket terveznek stb. Nekem mindig mondják, hogy keresnem kellene valakit már gyorsan és 30 előtt szülni (26 vagyok). Viszont én már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy terhesség, szülés stb. egyáltalán nem vágyom /vágytam rá soha. Más is van így ezzel? :D2019. okt. 27. 19:28
2/9 khniki válasza:
Nem, de ha te nem vágysz rá, akkor senki sem kényszerít. Nem mindenkinek kell gyerek.
3/9 A kérdező kommentje:
Megnyugtató, mert engem mindig cikiznek miatta, hogy valami baj van velem és nem ez a normális.
2019. okt. 27. 19:34
4/9 anonim válasza:
Ha nem vágysz rá, nem kell szülnöd. Ne is gondolj rá. Én 30 éves koromig el se tudtam képzelni, mikor össze jöttem a párommal, akkor kezdődött bennem vmi. Pár év eltelt es most várjul az elsőt.
5/9 anonim válasza:
Én sem akarok, de engem is cikiznek vele. Ma pl megkaptam, hogy macskák helyett ideje lenne gyereket babusgatnom... Mondjuk nekem inkább a gyerekekkel való foglalkozás gondolata okoz rosszullétet. Nem szeretek velük lenni, feszélyeznek, nem akarok 3 óránként felkelni egy gyerekhez, gondoskodni róla a saját alvásom rovására. Nem akarom feladni a kényelmemet ezért. A szülés gondolata egyébként nem aggaszt, az utána következő felelősség annál jobban.
6/9 A kérdező kommentje:
Szerinted ha megismerem a párom majd bennem is elindul valami? Ez olyan hihetetlen.
2019. okt. 27. 20:12
7/9 anonim válasza:
6! Lehetséges. Nagyon sok múlik egy jó párkapcsolaton, házasságon. Illetve hogy a másik mit hoz ki belőled.
8/9 anonim válasza:
Bennem a jó párkapcsolat sem ébresztett ilyen vágyakat.
9/9 anonim válasza:
Ezért jó, hogy mindegyikünk más. 🤷♀️ Én mindig fiatal anyuka akartam lenni. Aztán ez 24 éves koromra esett. Akkor lett stabilitás az életünkbe. 🤷♀️ De a tesómék terveztek babát, később jött, mint ahigy nekiálltak próbálkozni, de még terhesen annak ellenére, hogy örült neki, valahogy nem érezte természetesnek. A végére meg nagyon belejött. Ezt nem lehet erőltetni. Vagy igen vagy nem, vagy megoldja az idő, vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!