Éreztétek már úgy az első vajjúdáskor hogy nem akartok többé szülni, és hogy sosem fog eltelni az idő?
Persze! Mikor szültem megeskettem a páromat, hogy soha többé nem ejt teherbe! :DD
Másfél éves a fiunk és ismét babát várok! :D
igen!és a szülés után is nagyon sokáig még.most 15 hónapos a lányom, és kb 1éves kora óta motoszkál a gondolat hogy jó lenne egy testvér.
ahogy a többieket olvastam, kb ez az az időpont mikorra az ember lelkileg újra felkészül.ne aggódj ez a nem akarás nem marad örökre igy.
A második szülésem nagyon fájdalmas volt, szó szerint azt hittem, hogy ottmaradok. Egybefüggő, brutál fájások, szünet nélkül. Na meg a mindjárt szétszakadok érzése... Félúton kifelé, se kinn, se benn, de ne nyomjak, csak ha fájás is van... 4200gr-os kisfiú.
Aztán idén február 13-án már megint a szülőszobában találtam magam. Amikor jöttek a tolófájások, egy pillanatra átvillant az agyamon, hogy már megint mi a fenét keresek itt? De szerencsére sokkal jobb volt most az egész szülés, mint legutóbb.
2 kislány és 1 kisfiú anyukája
Ja, és legutóbb nekem is így indult a szülés. Aznap délelőtt 2 fájás, majd semmi. Aztán déltől szépen újra elkezdődött és tök rendszeres lett. 25, 20 majd 15 perces fájások. Ekkor már mentünk is a kórházba, mert minden alkalommal gyorsan szültem. Mire beértünk 3 ujjnyira voltam nyitva. 2 óra múlva meg is lett a picur.
Könnyű és gyors szülést kívánok!
Határozottan igen!
de azóta már két gyerekem van- a harmadik tervben!
érdekes a másodiknál már nem éreztem ilyet- bár az nagyon gyors szülés volt- lehet nem jutottam el odáig...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!