Szülésre lehet menni géllakozott körömmel?
Nekünk a szülésfelkészítőn azt mondták, hogy lehet géllakk, műköröm, csak ne ilyen kilóméter hosszú karmok legyenek, hogy rá lehessen csiptetni a műszert.
Lilulást szerintem a lábujjon is tudják figyelni, de ahhoz az kell hogy legalább azon ne legyen sötét lakk.
Én le akartam szedetni szülésre, de váratlanul beindult 3 héttel előbb a szülés.
Géllakkal mentem, nem szólt senki, igaz nem volt császár.
Jah de, egy bunkó szoptatási tanácsadó, hogy bele kéne nyúlnom a gyerek szájába, hogy miért nem akar szopni, de így lakkozott körömmel nem lehet...🤣
23!
Érdekes hozzáállású anyuka, cifrább dolgokba is beletörődött (pl. a babát átvitték egy másik város kórházába sárgaság miatt, anyuka meg hazament pihenni...), szóval ez sem rázta meg túlzottan.
Lehet, hogy ha erőszakosabb, akkor a kezébe is adják, ezt nem tudom, csak gondoltam figyelmeztetem a kérdezőt, hogy drasztikusabb esetről is hallottam már.
(A helyet elfelejtettem, nem egy városban lakunk, de biztos nem Bp-i kórház.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!