Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésre lehet menni géllakozo...

Szülésre lehet menni géllakozott körömmel?

Figyelt kérdés
Vagy ha császárra kerülne a sor, akkor okozhat hátrányt amiatt, hogy például nem látják a köröm el színeződését műtét során?
2023. szept. 22. 12:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a szülésfelkészítőn azt mondták, hogy lehet géllakk, műköröm, csak ne ilyen kilóméter hosszú karmok legyenek, hogy rá lehessen csiptetni a műszert.

Lilulást szerintem a lábujjon is tudják figyelni, de ahhoz az kell hogy legalább azon ne legyen sötét lakk.

2023. szept. 22. 14:56
 22/26 anonim ***** válasza:
38%
Egy ismerősöm egyik rokona császár után nem foghatta meg a babáját, mert géllalkkja volt :/ (indokot nem tudok, fogalmam sincs, ez mivel függhet össze...)
2023. szept. 22. 18:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
#22 Hol történt ez? És csak úgy beletörődött? Azt mondta, "oké, akkor nem fogom meg."?
2023. szept. 22. 19:01
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én le akartam szedetni szülésre, de váratlanul beindult 3 héttel előbb a szülés.

Géllakkal mentem, nem szólt senki, igaz nem volt császár.

Jah de, egy bunkó szoptatási tanácsadó, hogy bele kéne nyúlnom a gyerek szájába, hogy miért nem akar szopni, de így lakkozott körömmel nem lehet...🤣

2023. szept. 22. 19:56
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a lakk az annyit számít, az ujjaddal több bacit viszel be, mint amennyi toxin van azon a nyamvadt géllakkon. Egy nem bpa mentes palackban szerintem több káros anyag van.
2023. szept. 22. 20:00
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

23!

Érdekes hozzáállású anyuka, cifrább dolgokba is beletörődött (pl. a babát átvitték egy másik város kórházába sárgaság miatt, anyuka meg hazament pihenni...), szóval ez sem rázta meg túlzottan.

Lehet, hogy ha erőszakosabb, akkor a kezébe is adják, ezt nem tudom, csak gondoltam figyelmeztetem a kérdezőt, hogy drasztikusabb esetről is hallottam már.

(A helyet elfelejtettem, nem egy városban lakunk, de biztos nem Bp-i kórház.)

2023. szept. 22. 20:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!