Szülésre lehet menni géllakozott körömmel?
Lehet, persze!
Viszont amit te itt kapni fogsz mindjárt… :D
Miért kapna bármit is itt ezért?
Az elsőnél műkörmöm volt, váratlanul került császárra a sor. A kutyát sem érdekelte, hogy van e körmöm vagy nincs. A másodiknál magam miatt leszedettem, mert a baba ellátásánál higiénikusabbnak gondoltam.
1-es
Csak nem szednek szét. :D Sajnos muszáj géllakkoznom, mert genetikailag nagyon rossz a körömlemezem, ha nincs rajta ez a plusz réteg, hajlamos a körömlemez feléig beszakadni. Sok mindent próbáltam már, olajok, vitaminok, de semmi nem használt, úgyhogy marad az erősített géllak.
"Miért kapna bármit is itt ezért?"
Mert mikor én mertem leírni, hogy a szülés után is eljártam ugyanúgy szépségszalonba, mint a gyerek előtt, minden voltam itt, csak ember nem. :)
Minek szültem, miért fontos a külsőm ÉN MÁR ANYA VAGYOK, mi az, hogy a gyerek nincs velem egész nap, mit fog így látni később, ha ennyire hiú vagyok stb
Csordaszellem itt nagy, ha egyvalaki elkezdi, a többi hülye követi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!