Szülésre lehet menni géllakozott körömmel?
10-es
Ez olyan szomorú. Én csak körmöshöz meg fodrászhoz járok, de erről nem akarok lemondani azért, mert anya leszek. Sőt, nagy parfümmániás is vagyok, így is elég kihívás lesz szoptatás alatt nem fújni magamat, de ha lesz rá alkalmam, például elmegyünk valahova kettesben a férjemmel, míg a mama vigyáz a babára, akkor tuti nem fogom magam megfosztani ettől az élvezettől. Szülés előtt pedig be is jelentkeztem fodrászhoz, mert nem akarom egyből "anyaszörnyként" kezdeni a gyermekágyat, legalább nézzek ki valahogy. És nem azért, hogy tetszek a férjemnek, meg annyi látogató jönne át, hanem a saját mentális épségemért, hogy nőnek érezzem magamat és valamennyit megőrizzek a korábbi énemből is, ha már fenekestől felfordul az egész addigi életem. :)
Nekem pl apás szülés közben letr sürgősségi császár. Utána nagyon rossz állapotba kerültem,5 órán keresztül oxigénhiányos voltam. Állandóan jött a nővérke az őrzőben nézni a körmöm meg az ajkam,hogy kék vagyok-e még.
Szóval ilyen is közbejöhet.
Gondolj bele,ha akkor kell még elkezdeniük lekapargatni a géllakkot.
Így is leesett 5 percenként a pulzoximéter az ujjamról..
19! Az őrzőben semmilyen műszer nem volt rám kötve. Pedig 5 órán keresztül kék voltam.
Csak egy kis pulzoxi volt,de az 2 percenként leesett a remegés miatt.
Azért nézték a körmöm meg az ajkam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!