Az első vagy a második szüléstől félsz/féltél jobban?
Általában (az én tapasztalatom szerint) inkább többen a másodiktól félnek jobban, mert már tudják, hogy mire számíthatnak.
Ti hogy vagytok, voltatok ezzel?
Friss az élmény 2 hete szültem az elsőt.
Tudom, hogy mindenképpen szeretnék kistesót a fiamnak.
A szülés és azt követő 3-4 napban, azt mondtam, hogy soha többet nem szeretnék szülni.
Most pedig azt mondom, ki lehet bírni, földöntúli végtelennek tűnő fájdalom, de itt a fiam a karomban és megcsinálnám ő érte még 100x is.
Egyébként a gyermekágyas időszaktól én is jobban félek. Fizikailag jól vagyok, na de lelkileg?
Néha azt érzem eggyel is meghalok, nemhogy kettővel, pedig a férjem itt van velem még 2 hetet mielőtt munkába áll.
Összeségében a másodiktól én is jobban félek (előre is), mert már tudom mi vár rám.
Teljesen off, ne haragudj de meg kell kérdeznem.
21-es ha a kistesó' megkérdezi miért akartátok, akkor azt mondjátok neki hogy a tesónak kellett egy társ?
Nyilván nem csak a fiamnak szülök kistesót, hanem magunknak is még egy gyereket. Amennyire nehéz néha, olyan csodás is!
21-es voltam.
(Köszi 23-as :) )
De már eleve úgy íródott hogy mindenképpen szeretnék a kisfiamNAK tesót. Mivel nekem ez visszataszító és érthetetlen ezért megkérdeztem minden rossz szándék nélkül. Nem is pontoztam le emiatt ugyebár.
Igen csodás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!