Az első vagy a második szüléstől félsz/féltél jobban?
Általában (az én tapasztalatom szerint) inkább többen a másodiktól félnek jobban, mert már tudják, hogy mire számíthatnak.
Ti hogy vagytok, voltatok ezzel?
A másodiktól most jobban, mert vannak rossz emlékeim.
Elsőnél direkt nem néztem meg olvastam utána semminek, hogy ne idegesítsem magam feleslegesen előre.
Egy szülésznő ezért még le is b*szott, hogy én miért nem néztem utána ennek meg annak. 🤦🏻♀️
Folyt.:
Máskor meg az a bajuk, ha az emberek netről tájékozódnak...
Masodiktol, mert az elso rettenetes volt.
Most is meg nem eldontott, mert az elejen vagyok a terhessegnek, hogy kerjek inkabb csaszart (nyilvan csak maganban) vagy sem.
Tudom, a csaszar se konnyebb. De amit ateltem az elsonel ( termeszetes szules, de a baba vegul elakadt, aztan nagy nehezen konyoklessel, vakuummal kiszedtek, de eltort a kulcscsontja).
Brutalis seruleseim lettek, 2 oraig varrtak es a verzes se allt el, ezert a mehem is atmostak haromszor. Mindezt ugye ebren, azt a fajdalmat nem tudom leirni, foldontuli volt, meg a szulesnel is rosszabb, pedig az se volt piskota. 2 bordam elrepedt a konyokles, nyomkodas miatt.
Szoval az en esetemben megfontolando a csaszar. Rosszabb is lehetett volna, pl a baba oxigenhiany miatt serul…ez szerencsere egyelore ugy nez ki, nincs igy ( mar 2 eves), de lehetett volna.
Szoval felek nagyon.
Bakker, nem csodalom hogy félsz, ez elég kemény sztori, ahhoz képest az én szülésem piskóta volt, pedig belőlem is kinyomták a gyereket, és én is földöntúlinak éreztem a fájdalmat.
Amúgy ha lenne 2. én tuti attól félnék jobban, de nekem nem lesz az biztos. Nem is értem hogy lehet hogy valaki ezt többször meg akarja csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!