Hogy nézik meg, hogy hány ujjnyira vagy kitágulva?
Figyelt kérdés
Nagyon fájdalmas?2023. jún. 14. 19:09
11/14 anonim válasza:
Nekem nem fájt egyszer sem, pedig sokszor vizsgáltak mert nem tágultam.
12/14 anonim válasza:
Szerintem egy szülésznőtől függ illetve hogy mikor mész be. Én is ünnepek alatt szültem, vadállatok voltak tele volt a tudatuk a szülő nőkkel. Annyit mondott a szülésznő "na megint egy szülő nő csodálatos". Sajnos gyakori hogy vadállatok, mert a szülő nőn csattan a fizetetlenségük, kimerültségük, az hogy 0 magánéletük van mert bent szívnak.
13/14 anonim válasza:
Nekem már a terhesség korai szakaszától kezdve fájt minden vizsgálat, azóta sem értem, mi történhetett, mert előtte sosem volt ilyen problémám (és szülés után sem).
Ebből fakadóan a méhszájvizsgálatok is fájtak, 3 napig indították a szülést, szóval volt benne részem bőven. Viszont a vége felé tudtam találni egy olyan pózt, amivel ha ellazultam, nem volt semmi gond, csak mindig meg kellett kérni a dokit/szülésznőt, hogy várjon egy pillanatot, míg beállítom magam fizikálisan és agyilag is :)
14/14 A kérdező kommentje:
jesszusom ennyi negatív tapasztalatot :( nagyon sajnálom
2023. jún. 16. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!