Keddre vagyok kiírva, de csak egy ujjnyira vagyok kitágulva. Vannak fájásaim. Illetve ezek lennének a fájások?
A szülés bármikor megindulhat.
Ha voltak menseses fájásaid, na akkor olyan a szülési fályás is. EGyre sűrűbben fognak jönni és erősödnek.
Kórházba akkor kell mennei, ha már 4-5 percesek a fájások, és eltartanak 30-40 mpig.
Ha nem volt mensis fájásod, nehéz leírni. Én ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy 50 kgos vasgyűrű lenne a derekamon és húzna lefele.
Ha ne is rendszeresek a fájásaid, szólj a dokidnak mindenképp.
Szia!
Annak örülj nagyon, hogy 1 ujjnyira nyitva vagy, így könnyebb lesz a szülés. Én zárt méhszájjal mentem be, mert elfolyt a magzatvizem, így sokkal fájdalmasabb volt.
Ha bármi kételyed is van a fájásokkal kapcsolatban, akkor azok még biztosan csak jósló fájások, az igaziakat észre fogod venni! Először én is kisebb fájásokra azt hittem, hogy azok, de aztán megtudtam, hogy milyen is egy fájás. Majd meglátod.
Sok sikert a szüléshez!
Köszönöm a bíztatást!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!