Létezik hogy valaki az "előírt"10 ujjnyira volt kitágulva szülésnél?
A 2. szulesem a korabbi valaszolohoz hasonlo volt. Igz, az elso sem volt hosszu, harom orat vajudtam csupan.
De a masodik furcsa volt. Fajasok nelkul 3 ujjnyira tagultam, igy a doki inditott, mert nem mert hazaengedni. Igaz, nekem fajasokat csinaltak, de olyan hamar tagultam 5 ujjnyira es olyan irtelen jott a tolofajas, hogy szolni sem volt idom, csak ereztem, hogy iszonyatosan tolni kell es mar feszitett is a fiam feje. Makunk volt, hogy fogadott szulesznom volt es igy vegig velunk volt, mert ha epp egyedul lettunk volna hagyva a ferjemmel, akkor o szuleszt. Viszont repedt a mehszaj (a gat nem) a nagy gyorsasag miatt. Szoval en bele sem merek gondolni, hogy ezta sort folytatva milyen lesz a 3. szulesem, lehet, hogy mar korhazba sem erunk be...
10 cm lesz az, ahogy javította is a kérdező. Igen létezik.
Én nem vajúdtam, szó szerint átaludtam az egész vajúdási folyamatot.
Már benn voltam a kórházban hetekkel előtte, mert nyitva voltam 5 cm-re teljes méhnyak hosszban. Így nem kockáztattak a dokik.
Aztán egy reggel hirtelen toló fájásaim voltak, legalábbis keményedett a hasam. A doki kiröhögött, hogy nem is vajúdtam tuti nem szülök. Aztán elhánytam magam ott helyben, mire a másik doki megvizsgált. 10 cm-re nyitva voltam, és már ott is volt a baba feje. 20 perc alatt megvolt a gyerkőc :)
Első baba, és nagyon ügyes, mert amíg a hasamban volt "megbeszéltük", hogy fáj legyünk túl rajta hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!