Egy ujjnyira vagyok kitágulva. Szerintetek még hány napunk van? Kinek mikor indult be a szülés ezt tudva?
Figyelt kérdés
#Tàgulás
2015. szept. 18. 02:07
1/12 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Mert ez nagyban függ attól. Ha a vége felé, akkor pár órától pár napig bármi lehetséges. Barátnőm a 16. héttől nyitva volt és időre szült.
2/12 anonim válasza:
A belső méhszáj a 32. héten nyílt, majd a 36. héttől a szülés napjáig (40 hét 2 nap) minden 1 ujjnyira volt nyitva.
3/12 anonim válasza:
Betöltött 37.héttől 3111 azaz mindegyik nyitva volt egy ujjnyira. Több mint 2 hét múlva szültem.
Mostani terhességemben pedig 17.hét óta nyitva a külső, és itt vagyok, és olvasgatok.
34 hetes kismama.
4/12 anonim válasza:
2-es vagok
Bocsi, külső méhszájat akartam írni, nem belsőt.
5/12 A kérdező kommentje:
37+2 vagyok. Azt mondta az orvos, hogy minden nyitva van. Szóval akkor még lehet pár napom?
2015. szept. 18. 06:55
6/12 anonim válasza:
Még néhány heted is lehet. De akár holnap is beindulhat a szülés. Ez ilyenkor kiszámíthatatlan.
7/12 anonim válasza:
Én 2333 értékkel még 1,5 hétig bírtam!
8/12 anonim válasza:
36. héten egy ujjnyira nyitva voltam és kicsit megrövidült a méhnyakam is, végül 39+3 naposan szültem.
9/12 A kérdező kommentje:
Hú hát akkor bármi lehet. Én azért örülnék ha még egy kicsit bent msradna. És pihentetek vagy csináltatok mindent ugyanúgy, mint addig??
2015. szept. 18. 09:00
10/12 anonim válasza:
Múlt hét kedden már nyitva voltam (c2111), még egyben vagyunk.
38+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!