Ha a babám nyakára 2x rá van csavarodva a köldökzsinór meg tud születni természetesen, vagy császárok fognak?
A babak 1/3-a ratekeredett koldokzsinorral szuletik. 4x ratekeredes is normalis. ,,A nyakratekeredett köldökzsinór nem az ok, ez egy mítosz.
A baba nem a légcsövén keresztül lélegzik, amíg meg nem születik és ki nem nyílik a tüdeje, tehát az csak babona, hogy az egyszer vagy többször a nyaka köré tekeredett a zsinór zavarná a babát, hiszen ez nem csökkenti az oxigénellátottságát. Ezen felül a zsinór két ütőerét és egy visszerét a Wharton-kocsonya veszi körbe, ami egy nagyon ellenálló és rugalmas anyag, ami ezeket a véredényeket védi mindenféle nyomástól, és megelőzi, hogy a méhen belül a baba oxigénellátása csökkenjen.
Hány anya gondolhatja, hogy micsoda szerencse, hogy megmentették a babát a nyakára tekeredett köldökzsinórtól! Vagy ami még rosszabb: hány anya gondolhatja, hogy a nyakra tekeredett köldökzsinór miatt veszítette el a babáját!”
egészséges,élő gyereket akarsz, vagy villogni hogy természetesen született meg?(igaz hogy halott vagy súlyosan agysérült lett, de mindegy is, természetes szülés volt.)
Én ilyen helyzetben addig mennék, még nem találok orvost aki császároz.Vennék fel hitelt inkább ha nem lenne pénzem, és kifizetném a magánkórházat.
2!
Nagyon okos akartál lenni,de hatalmas baromságot írtál!
A nyaki ereket szorítja el,oxigénhiányos lesz az agya!
Nálam ezért lett az apás szülés közben sürgősségi császárom!
Tényleg sietett a dokim, de 3x volt a zsinór a nyakán a lányomnak. Már kék volt,mire kivették!! Minden fájásnál szorította a nyakát.... :(
Hatszor volt a lányom nyakán a zsinór, ami annyira, feszült, hogy egy hurkot a kiemelés előtt le kellett szedni róla, hogy ki tudják venni. Esélye nem volt természetes úton megszületni.
Minden fájásnál vészesen esett a szívhangja, mert ahogy a méh összehúzósott, és nyomta őt lefelé, a zsinór szorult a nyakán.
9!
8as vagyok. Nálunk ugyanez volt...Szerencsére hamar kivette a dokim...komolyan,rettegtem a császártól,de végtelenül hálás vagyok érte..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!