Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idő mire regenerálódik...

Mennyi idő mire regenerálódik a hasam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 3 hónapja hogy szültem a súlyom vissza nyerte a régit viszont a hasam még mindig “tejes zacsi,, igen tudom hogy idő kell neki hisz nem egy könnyű folyamaton ment át ezzel tisztában vagyok! Viszont kiváncsi lennék rá kinek mennyi idő volt mégis. Elkezdtem edzeni is napi 30-40 perc intenzív edzés csinálok hogy segítségem a folyamatot. Válaszokat előre is köszönöm😊
2023. márc. 23. 18:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

a szules utani testvajokat ne vedd!!! marketing az egesz de tenyleg. sajat hibamon tanultam ;)

mindent fekvasaroltam kb 40 000 ft-nyi kremek allnak most ott mert egyik sem segitett semmit. aztan utanna olvastam es igaz, nem ezek a kremek teszik... veszel egy szivacsot amivel zuhizas kozben dorzsolod magad - a verkeringes fontos - amolyan borradir. aztan sima intenziv testapoloval kend be magad es kesz. kb 3 - 5 ezer ft-al olcsobbak es ugyanaz a hatasa

2023. márc. 24. 20:29
 22/25 A kérdező kommentje:

Sikerült közben meg néznem hány újnyi 1-1,5 újnyi fér be.

A szivacsos dolgot biztosan ki fogom próbálni ! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget tanácsot !🙏❤️

2023. márc. 25. 03:01
 23/25 anonim ***** válasza:

[link]

3-4 hónap a a regeneráció, de a szétnyílt hasizomtornàval lehet gyorsîtani..

Én îrtam koràbban ( jó sok elütéssel), hogy nekem szép lett edzéssel, és étkezés odafigyelése után ( egyébként szebb lett, mint terhességek előtt, mert korábban nem edzettem, nem figyeltem ennYire magamra)

Viszont ezekhez 1 kell genetika,2 kell, hogy a hasizmod rendben legyen.

Most újra várandós vagyok, nagggyon valósznű, hogy érinteni fog engem is a probléma ( többesterhesség)

2023. márc. 25. 04:11
 24/25 A kérdező kommentje:
Ez nagyon sokat segített ezeket a gyakorlatokat fogom végezni akkor remélem be válik és rendelek is fehérjét nagyon szépen köszönöm 🙏🙏 Boldog Babavárást ❤️❤️
2023. márc. 25. 06:50
 25/25 anonim ***** válasza:

Ne rendelj fehérjét, és ne tornázz szakember felügyelete nélkül!!!

A fehérje nem csodaszer, megfelelő táplálkozással elegendő mennyiséget tudsz bevinni por nélkül is. Ha mindenáron venni akarsz valamit, akkor rendelj kollagént.

2023. márc. 25. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!