Mennyi idő mire regenerálódik a hasam?
a szules utani testvajokat ne vedd!!! marketing az egesz de tenyleg. sajat hibamon tanultam ;)
mindent fekvasaroltam kb 40 000 ft-nyi kremek allnak most ott mert egyik sem segitett semmit. aztan utanna olvastam es igaz, nem ezek a kremek teszik... veszel egy szivacsot amivel zuhizas kozben dorzsolod magad - a verkeringes fontos - amolyan borradir. aztan sima intenziv testapoloval kend be magad es kesz. kb 3 - 5 ezer ft-al olcsobbak es ugyanaz a hatasa
Sikerült közben meg néznem hány újnyi 1-1,5 újnyi fér be.
A szivacsos dolgot biztosan ki fogom próbálni ! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget tanácsot !🙏❤️
3-4 hónap a a regeneráció, de a szétnyílt hasizomtornàval lehet gyorsîtani..
Én îrtam koràbban ( jó sok elütéssel), hogy nekem szép lett edzéssel, és étkezés odafigyelése után ( egyébként szebb lett, mint terhességek előtt, mert korábban nem edzettem, nem figyeltem ennYire magamra)
Viszont ezekhez 1 kell genetika,2 kell, hogy a hasizmod rendben legyen.
Most újra várandós vagyok, nagggyon valósznű, hogy érinteni fog engem is a probléma ( többesterhesség)
Ne rendelj fehérjét, és ne tornázz szakember felügyelete nélkül!!!
A fehérje nem csodaszer, megfelelő táplálkozással elegendő mennyiséget tudsz bevinni por nélkül is. Ha mindenáron venni akarsz valamit, akkor rendelj kollagént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!