Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gyerünkanyukám szülés utáni...

Gyerünkanyukám szülés utáni regeneráló programról valaki vélemény?

Figyelt kérdés
Csak jóga van benne? Vagy azért más is? Csak jógázni nem szeretnék.

2020. dec. 4. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát-nem feltétlenül a kérdésre válaszolva, bocsi-én megszívtam vele. Egy-egy videót csak egy hétig láthatsz, utána már csak a következő etapot engedi nézni. Na hát én megvettem, hogy dejó lesz majd néha tornázni. Drága kis újszülöttem közbeszólt anya terveibe, így egy alkalom után (az nem volt semmi extra, youtube videókban elmondják ugyanezt-de gondolom ez után jött volna a lényeg) egy hétig hozzá se tudtam szagolni, amikor is meglepődve láttam, hogy már a következő videókat tudom nézni csak. Lehet, hogy én voltam a béna, meg biztos van rá megoldás, de nekem kárba ment az a pénz amit befizettem :( jobb lenne, ha valami számláló figyelné, hogy hányszor nézhetsz meg egy videót.
2020. dec. 9. 06:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Na igen, ettől félek én is, hogy esetleg nem lesz ra időm mindig.. nem kevés pénz.

2020. dec. 9. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!