Hol "kell" tartani a regenerálódásnak szülés után 3 héttel?
Aki megnezte magát odalent, mit látott ilyenkor?
Nekem még fáj minden, és még a látvány ereg fura odalent, nem is tudom mit látok.
Gyakran ha felallok bemegy a levegő és kijön... Értitek.
Én nem gondoltam hogy még 3 hét után is ilyen tág odalent..
A wcrol ha felallok akkor fáj belül a hüvelyem él, minden alkalommal. Ez nem tudom normális e
Amúgy ha csak az ágyon ülök vagy székben és úgy állok fel akkor nem
Mindenkinél más ne türelmetlenkedj,nem vagyunk egyformák. De vedd figyelembe 9 hónapig tartott a változás 3 hét alatt nem fog helyrejönni:)ne aggódj minden a helyére kerül majd. A szervezet csodálatos dolog.
nekem még hat hét múlva is fájt nagyon főleg a gát sebem. Úgy közlekedtem mint a nyugdíjas csiga :)
Szóval türelem türelem. Fel a fejjel minden ok.lesz :)
Második héten tudtam én végre nem féloldalasan ülni. Szóval biztosan előrébb jársz mint akkor én.. :D
Kb 1 hónap volt, hogy visszahúzódott minden. Az első hetekben törölközővel se mertem törölni, mert féltettem a varratot és duzzadt volt...
Ne aggódj, helyre áll. Sima vizes mosdással zuhanyozz, érje levegő (amennyire a vérzés engedi), minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!