Van itt olyan, aki sokáig vérezgetett szülés után? Én a 11. hétben vagyok. El vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Voltam már 3-szor orvosnál, minden szépen kitisztult. Azt mondta az orvos, hogy nem kell eü. küret. De megint elkezdtem kicsit görcsölni és pecsételni, igaz már egyre kevesebb, 1-2 csepp van egy nap és van olyan is, hogy nincs semmi... múlt héten még több volt. De nagyon el vagyok keseredve. Szoptatok is. Mit csináljak? Ti mit csinálnátok? :(2020. febr. 18. 12:26
1/8 anonim válasza:
Menj el egy másik dokihoz nézesd meg magad. 11. hétnél kell már küret.
De az is lehet már mensi. Folyamatosan 11 hétig vérzel vagy volt benne 1,2 hét szünet?
2/8 A kérdező kommentje:
Volt szünet. Nem mensi, az szerintem nem 1-2 csepp lenne egy nap... illetve múlthét hétfőn voltam orvosnál, akkor azt mondta hogy el van vékonyodva a nyálkahártyám, így nem tudja megsaccolni, mikor fog megjönni.
2020. febr. 18. 12:36
3/8 anonim válasza:
És mit mondott, mi vérzik? Kiürült rendesen mehed? Nincs rajta seb? Görcsölsz is? Lázad nincs?
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor már nem véreztem 5 napja, azt mondta hogy lehet még ürült egy kis nyák. Akkor kb. 1 tisztasági telt meg vérrel. Azt mondta hogy szépen kitisztultam és nincs szükség eü. küretre, minden rendben. Lázam nincs, nem görcsöl a hasam, csak néha érzem mintha összehúzódna egy kicsit, de nem mondanám görcsnek, csak érzem hogy van. Vér most jóval kevesebb van mint 2 hete volt. 1-2 csepp volt csütörtökön és pénteken, majd vasárnap és ma megint volt egy kicsi.
2020. febr. 18. 13:05
5/8 A kérdező kommentje:
Azt hozzá kell tenni, hogy voltam a 6. héten, akkor látott bent egy kis valamit, amire Ergam cseppet adott, majd voltam a 8. héten, akkor már csak tiszta folyadék volt. Aztán a 10. héten is voltam, amikor már folyadékot sem látott. Tehát tutira átnézett rendesen UH-val és úgy mondta hogy akkor nem kell a küret.
2020. febr. 18. 13:11
6/8 A kérdező kommentje:
Most olvasom, hogy szoptatás mellett normális hogy pecsételő vérzés van, lehet tényleg mensi akar lenni, mert a baba is mostanában sokkal kevesebbet eszik es csomót tekereg szopi alatt..
2020. febr. 18. 13:42
7/8 anonim válasza:
Én is kaptam egram cseppet de nekem nem segített, küret se kellett csak méh öblítés, az mondjuk 3x egymás után.
Én a 14. hétig vereztem, szörnyű volt, megértelek.
Ha nem fáj oldalra fekvéskor és nem görcsöl akkor várj egy hetet mondjuk, aztán menj vissza az orvosodhoz. Addig c vitamin, e vitamin és magnézium!
8/8 A kérdező kommentje:
Neked miért kellett az öblítés? miért véreztél, kiderült? Látott valamit még az ultrahangon?
2020. febr. 18. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!