Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után meddig tartott a...

Szülés után meddig tartott a teljes regenerálódás?

Figyelt kérdés

9 hónapja szültem (hüvelyi szülés volt) és még mindig hullámokban fáj a hasam, mintha a hasi izmok feszülnének és ezt szülés óta érzem, nem minden nap, de sűrűn. Nem is fáj annyira, inkább csak érzem, hogy van.

Nektek mik voltak szülés után? Esetleg volt valakinek hozzám hasonló?

2020. aug. 27. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem 1,5hónappal már oké volt minden. Nemi élet, hogy olyan legyen mint volt az kb fél év. Has fájásom nem volt, azt sem éreztem szülés után ahogy húzódott vissza a méhem
2020. aug. 27. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:
1,5 hónap múlva a 6 hetes kontrollon már minden visszaáltt a régibe mondjuk gátvédelemmel szültem, a hasizmom nem nyílt szét, a szex elsőre is fájdalommentes volt, nagyon hamar rendbejöttem.
2020. aug. 27. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
regenerálódni az időlordok szoktak.. de most nem ez a lényeg.. ha 9 hónap elteltével még mindig ilyen a hasad akkor szerintem menj el egy orvoshoz.. Mert hát én nem vagyok orvos de úgy 84 százalékban nem normális.. Ha ez nem így van légyszi ne szidjatok há nem vagyok én orvos csak egy átlag emberke :'( Sok sikert!
2020. aug. 27. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy orvost, ő jobban meg tudja mondani mint mi.
2020. aug. 27. 12:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Èn a gyermekàgy vègère teljesen rendben voltam. Sőt, èn a szülès utàn is rendben voltam, csak az aranyerem fàjt baromira, de az pàr hèt alatt visszahùzòdott.
2020. aug. 27. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Pár hét alatt rendben voltam, amikor 9 hónapos volt a nagy, akkor 5 hónapos terhes voltam a kicsivel. 😊 Utána 2-3 héttel már kutya bajom nem volt, időm sem lett volna rá.
2020. aug. 27. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!