Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a szétnyílt...

Szülés után a szétnyílt hasizom mennyire képes visszahúzódni?

Figyelt kérdés
Császárral szültem és a hasizmaim 8 hét után sem húzódtak vissza kellőképpen. Mennyire képes regenerálódni a sérült hasizom,illetve mit lehet tenni a javulás érdekében? Sorstársak véleményét várom.Köszönöm.

2017. febr. 25. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire nyílt szét, hány ujjnyira. Van, hogy csak a műtét segít.

De 8 héttel a szülés után azért nem kell kétségbe esni. :) Eleve minimum annyi időt kell hagyni rendeződni, mint amennyi a terhesség volt.

Majd ha 9 hónap múlva is fennáll, akkor orvos.

Egyébként én 1 év után kezdtem látni a változást, most 1,5 éves a lányom és most már talán ki merem jelenteni, hogy nem kell ide műtét, de még közel sem lapos a hasam, pedig a háj már eltűnt.

(Természetes szülés volt. Nincs sok köze egyébként, hogy császár vagy hüvelyi, nem attól, hanem a terheléstől nyílik.)

2017. febr. 25. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Egy ilyen jó szolgálatot tehet, de érdemes körül nézni máshol is, mert én fele ennyiért vettem egy gyógyászati segédeszköz boltban.

2017. febr. 25. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
1 éve szültem, még mindig szét van nyílva, a terhesség alatt köldöksérvem is lett ami egyre nagyobb, remélem 2in1 megcsinálják majd
2017. febr. 25. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem mertem semmilyen gyakorlatot végezni, nehogy ártsak vele, de elvileg vannak olyanok amikkel közelebb lehet őket hozni

2017. febr. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!