Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idő mire regenerálódik...

Mennyi idő mire regenerálódik a hasam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 3 hónapja hogy szültem a súlyom vissza nyerte a régit viszont a hasam még mindig “tejes zacsi,, igen tudom hogy idő kell neki hisz nem egy könnyű folyamaton ment át ezzel tisztában vagyok! Viszont kiváncsi lennék rá kinek mennyi idő volt mégis. Elkezdtem edzeni is napi 30-40 perc intenzív edzés csinálok hogy segítségem a folyamatot. Válaszokat előre is köszönöm😊
2023. márc. 23. 18:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
6 hetes kontroll vizsgálaton voltam ott azt mondta a doki hogy minden rendben és edzhetek.
2023. márc. 23. 20:55
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Az semmit nem jelent. A nőgyógyász nem gyógytornász, nem nézi a szétnyílt hasizmot, sem a medencefenék állapotát.

Ha nem megfelelő edzést végzel, komoly károkat okozhatsz, pl méhsüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv... A szülés utáni regeneráció nem valami úri huncutság, nagyon fontos dolog.

2023. márc. 23. 21:01
 13/25 A kérdező kommentje:
Mindenképp fel fogom keresni a gyógytornászt sajnos most szabadságon van.
2023. márc. 23. 21:10
 14/25 A kérdező kommentje:
szülés utáni feszesítő testvajról mik vélemények aki már használta?
2023. márc. 23. 21:30
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
18hónapja szültem. 6kg-val kevesebb vagyok a kiindulási súlyomnál. A hasam megközelítőleg sem olyan mint volt.
2023. márc. 23. 21:37
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm hasa nagyjából így néz ki mint a tied. 3 éve szült. A bőre állapota nem igen változott, és nem lett neki feszesebb semmitől.
2023. márc. 24. 05:40
 17/25 anonim ***** válasza:

7

Nekem ezen az idő seggett, majd az edzés ( nem szétnyîlt hasizommal.

Szerencsés vagyik, mert a striáimat fotón caak keresni lehet.. ülve picit ráncolódik a “császár vonalában” ( nem császár volt)

De kötényhasam nincs..

A teszsír%-om csökkenèsèevl a hasam is szép lett.

De ehhez 1 èv eszés kellett.

2 év alatt lett szo.

Viszont kollagént szedtem hozzá

2023. márc. 24. 06:39
 18/25 anonim ***** válasza:
Képet elnézve szerintem bőven nyitva maradt a hasizom. Feküdj le, kezdd el emelni a törzsed mintha hasprést csinálnál, tartsd meg ott, aztan nyomkodd végig az ujjaiddal a rést, nèzd meg, hogy hány ujjad fér be.
2023. márc. 24. 08:42
 19/25 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem volt időm meg nézni azt amit a legutolsó írt majd csak este lesz rá időm. Azon is agyaltam hogy le fóliázom de az teljes értelmetlen lenne valószínűleg. Nem tudom mit tegyek nem szeretném hogy örökre így maradjon nagyon rosszul érzem magam tőle eddig sem volt nagy önbizalmam de most semmi nem maradt😔
2023. márc. 24. 14:16
 20/25 anonim ***** válasza:

Adj időt a testednek! 9 hónapig formálódott, hogy egy gyereket világrahozz, idő kell, mire visszaalakul. Nincs 3 hónapja, hogy szültél. Nagyon kevesen vannak, akik ennyi idő után ugyanazt látják a tükörben, mint terhesség előtt.

Ne a kamu instamamikhoz hasonlítsd magad, keress hiteles példát.

2023. márc. 24. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!