Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért ilyen sok a császáros...

Miért ilyen sok a császáros szülés? Itt ahol énlakom szinte minden ismerősömtől azt hallom nem tágult stb császár lett.. Igazából így szültem majd 2 eve énis

Figyelt kérdés
Aki mostanába szült császárral mivolt az indok"?

2023. márc. 11. 11:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
30%
Azok akik az oxitocin ellen vannak ennyire, azért elmondanám nekem pl szükség volt rá, mert tolófájásaim lettek, alig bírtam vissza tartani és mellette nem tágultam ki teljesen tehát ha nyomok akkor szakad minden .... én örülök, hogy kaptam, mert kellett és segített!!! Ahol én szültem ott amúgy a természetes, hüvelyi szülést preferálják, csak nagyon indokolt esetekben császároznak. Én is meg tudtam szülni rendesen, de kellett az az oxi!
2023. márc. 27. 18:28
 32/33 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod :)

Én sajna úgy megijedtem a természetes szüléstől,mert itt annyi császár van..hogy a 2. Baba is császáros lesz

2023. márc. 27. 18:49
 33/33 anonim ***** válasza:
30: nem féltem volna megszülni a másodikat ha sikerül. Az első császárom utáni felépülés sem volt sétagalopp, ez most tovább tart. Bárcsak megúsztam volna a második császárt.
2023. ápr. 3. 22:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!