Miért "rossz" látvány az apukának ha szülés közben látja hogy jön ki a baba?
A ti férjetek milyen élményként élte meg ha bent volt? Sokat segített már a jelenléte is? Nem lett rosszul attól hogy szenvedtek?
L
Nekem sokat segített, hogy ott volt, illetve segített inni közben. Illetve, mikor megszületett a kicsi, úgy hárman, csodás erzes volt nekem.
Utólag tudtam meg, hogy mikor hazaindult zokogva hívta fel a testvérét, hogy milyen borzasztó volt, hogy nem tudott segíteni, tehetetlennek érezte magát.
Jézus hát a báttyám azt monsta olyan volt a sógornöm mintha egy traktor átmenne rajta..
Gondold el ra repedsz..de egyébkent senkinek se ajánlják..a sok vér
Én császárral szültem de a férjem nem akart bejönni az elején mikor.még ugy volr hogy termeszetes szülés lesz
Első szülésre bejött velem. Igazából amilyen fájádaim voltak, fel sem tűnt, hogy ott van-e.
Emellett a doki 3x jött be kézzel tágítani. 2x bőgve, ordítva könyörögtem, ne csinálja, fáj, hagyja abba. Harmadszor a férjem esett neki, hogy fejezze be. Akkor amiatt lettem ideges.
Maga az, hogy látta kijönni... nem látta. A fejemnél volt. De a gátmetszést a mai napig emlegeti, hogy milyen durva volt. Milyen hangja volt.
Második szülésemre közös megegyezéssel nem jött be. Egyedül voltam, nem is hiányzott senki. Magamba tudtam fordulni rendesen.
(3.5 éve illetve 15hónapja szültem)
A férjem irtózik a vér látványától is. Ehhez képest a szülésnél konkrétan végignézte, ahogy kibújik a baba. Még el is mesélte nekem utólag, hogy a szülésznő milyen ügyesen olajozta a baba feje körül, hogy könnyebben csússzon. Azt mondta, hatalmas élmény volt, és nagyon örül, hogy bent volt.
Mondjuk nem tartott sokáig, szóval annyira szenvedni nem látott. Maga a kitolás kb.10-15 perc volt. De a kórházba étkezéstől számítva is 1 óra volt az egész. Szerintem tovább tartott kitölteni a papírokat az elején, mint maga a szülés. :D
Férjem bent volt mindkétszer.
Már az, hogy a második szülésre is önként és dalolva jött, egyértelművé teszi, hogy nem sokallt be a látványtól.
Pedig ő nem csak a fejemnél állt.
Köszönöm a válaszokat :))
7-es, oh ennek nagyon örülök!
Szerintem egy igazi férfi/apa nem undorodik a feleségétől szülés után, és a szex is ugyanolyan, mint szülés előtt. Sok férfi, aki bent marad a kitolásnál is, csodálatos élményként éli meg, hiszen ez valóban a legcsodálatosabb dolog az életben 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!