Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire gyakori, hogy downos...

Mennyire gyakori, hogy downos gyerek születik?

Figyelt kérdés

Nektek van ilyen ismerettségi körben? Nálam nincs. A bölcsiben,oviban sem volt senkinek a testvére downos,pedig jócskán vannak 40es anyukák. Jó,tudom,ha már valakinek így születik a gyerek,azon már a statisztika nem segít...de azért kíváncsi vagyok. Illetve itt szoktam olvasni,hogy írnak ápolónők,szülésznők..ők hogy látják?

Én gondolkodom 2. terhességben, de nagyon félek ettől. Nem lesz pénzem arra a drága tesztre,ami kimutatja.

2022. dec. 9. 14:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nifty tesztet csináltam, olcsóbb mint egy downost felnevelni.
2022. dec. 9. 16:37
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
20. Ez nagyon szép elképzelés, csak sajnos a gyakorlat nem azt mutatja, hogy 2 kézzel kapnának a tartósan beteg gyerekek örökbefogadásáért...
2022. dec. 9. 16:41
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

3vagyok én a teszt eredménnyel mentem az ihra, 1.6 nyakiredő, orrcsont volt, az áramlásnál volt eltérés. Nagyon sokáig méregette a doki, nem akarta elhinni, hogy ennyi a nyaki redő.

Egy ismerősnek, áramlás is rossz volt, a nyakiredő 3.6 és egészséges volt a baba.

Itt is van most fent egy kérdés a teszt kihozta a downt, uhn minden teljesen tökéletes.

Nekem az uh nem meggyőző.

2022. dec. 9. 16:49
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Igazából erre nem lehet igazán válaszolni, mert születni kevés downos születik, pont azért, mert ma már a teszteknek köszönhetően észreveszik a betegséget legtöbb esetben, és a szülők az abortuszt választják. Így persze hogy nem sok ilyen embert ismersz.

Olyan statisztikát nem találtam, hogy mennyi baba lenne downos ha nem lennének a tesztek, márpedig ha nem lesz rá pénzed, akkor ez lenne a releváns infó neked. A sima uh sokszor kiszűri, de nem mindig. Pláne ha államiban csinálják, ahol 5 perc alatt lezavarják a vizsgálatot. De amúgy sem mindig látszik.

2022. dec. 9. 17:28
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Az ingyenes magzatvíz vizsgálat 100%-ban kimutatja.
2022. dec. 9. 20:33
 26/31 A kérdező kommentje:
Na, azt mondjuk nem vállalnám be.
2022. dec. 9. 21:16
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nincs benne semmi ördögtől való.
2022. dec. 9. 21:26
 28/31 A kérdező kommentje:
Az az,amikor átszúrják a hasfaladat,nem? Azt nem vállalnám, annak tuti vetélés lenne a vége, én lassan regeneralodok es panikolok.
2022. dec. 9. 21:49
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az ha beteg a baba kihagyhatatlan, mert 12.hét után csak biopsziával vetethető el, ha az igazolja.

Amúgy kellemetlen, de nem fáj.

2022. dec. 10. 02:03
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor nem maradna más, mint kifizetsz egy genetikai tesztet, aztán ha az oké, akkor megnyugszol.

Ha pedig igazolná a bajt, és az elvetetés mellett vagy, akkor megcsináltatod a magzatvizes vizsgálatot, mert úgymond nincs veszteni valód.

Vagy nem csináltatod meg, mert betegen is meg akarod tartani a babát.

2022. dec. 10. 09:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!