Be lehet "időzÍteni", hogy mikor szülessen a Baba?
Kicsit érdekes kérdés, de kÍváncsi vagyok rá. December 11-re vagyok kiÍrva, kislánnyal, s szeretnék egy kis meglepetést okozni páromnak. Ő december 6.-án ünnepli a születésnapját, és jó lenne ha úgy időzÍtene a Leánykánk, hogy akkor bújjon ki :)
Szerintetek van módja, hogy kicsit besegÍtsek neki?
Nem akarok semmi drasztikus dolgot, ami veszélyezteti a Babát! Csak kÍváncsi vagyok, hogy véghezvihetem-e a "meglepetésemet", vagy gondolkodjam valami más ajándékon? :)
Köszönöm a válaszokat!
:)
Kepzeljetek! Amint elkuldtem az utolso kommentet mentem pisilni, s veres bugyi fogadott :)
A fajasok egyre erosodtek, s olyan 4-7 perc kozott jelentkeztek. Majd a verzes is egyre erosebb lett, s vegul este 10-kor hivtuk a mentot :)
Ejfelkor burkot repesztettek, majd kaptam 40 ml kalciumot... ettol egyre erosebbek voltak a fajasok, de ugyancsak rendszertelen. Majd 6-kor tomtek belem az oxitocint, amitol mar eszeveszett rendszeres 2 perces fajasaim voltak, am amikor levettek az oxitocinrol egybol ritkultak a fajasok. Bar 8 cm-re ki voltam tagulva, de a rendszertelen fajasok miatt nem tudtak kezdeni velem semmit... Vegul mar 3 doki kinozott, s egyik se ment semmire, ketsegbeesett arcuk volt, a baba szivhangjat figyelo gep meg tobbszor kiirta, hogy tahichardia... Nagyon meg voltam ijedve latvan a dokik, noverek, babaasszony arcat, s bar kerdeztem van-e baj, a valasz az volt, hogy minden rendben... Majd mikor mar tenyleg ereztem, hogy valami nem oke, megmondtam a dokinak, hogy ne huzza az idot, ha ugy latja baj van, azonnal vagjon fol....
10 perc mulva a mutoasztalon fekudtem...
Vegul december 6.-an reggel 9:20-kor csaszarral megszuletett a leanykam, Abigel Hajnalka, 3100 grammos, 50 cm-es egeszseges kisangyal :)
A tervem sikerult, am az utohatas kellemetlen....
Az apuka azota se jott meg megnezni... Ma engedtek ki a korhazbol, 6 nap alatt nem volt kepes meglatogatni... Amugy se felhotlen a kapcsolatunk, de most azt debitalta ki, hogy en inditottam meg a szulest.... Ami nem igaz!!!
Melysegesen csalodtam a "paromban", hogy ennyire nem erdekeljuk...
Szoval, osszejott a szulinapi ajandek, az apuka megse orul neki :(
Am en boldog anyuka vagyok :) Imadom a Leanykam, s mostmar csak o fontos!
Koszonom, hogy "izgultatok" ertunk, kedvesek vagytok :)
Minden jot kivanok mindenkinek, s barmi lehetseges, csak beszelni kell a Babaval(szerintem a sok beszelgetes volt az, ami hatasos volt) :)
Szia, gratulálok a kislányodhoz!!!! Sajnálom, hogy a párod ilyen :(
Üdv
Koszonom a gratulaciokat!
A paromra sajnos nem lehet szamitani. Bar tudom, erzem, hogy szeret, de a kiszamithatatlansaga uralja egesz lenyet, igy varhato volt, hogy meg se fog latogatni... A keresztlevelben is csak az en nevem szerepel, az ove nem(olyan, mintha a gyermeknek nem lenne apja...)
Szeretne latni a babat, de nem hajlando eljonni... Aki nem ismeri arra fogja, hogy lusta dog, de en tudom, hogy ez nem lustasag, hanem a benne lakozo gonoszsag...
Komplikalt "kapcsolat"...
En orvendek a babamnak, ertelmet adott az eletemnek, s igazan erzem azt a szeretetet, amit senki masnak nem adhatok...
Fiuk jonnek, fiuk mennek... de a gyermekem mindig a gyermekem marad, ezert minden eromet rea szanom...
Gratulálok és sajnálom a történteket.
annyit akarnék írni, hogy első gyermekemmel július 3-ra voltam kiírva. Július 4-én született, a doki indította a szülést. Utána tudatosult, hogy a sógornőm szülinapján született... Sajnos azóta is néha együtt ünnepelnak. aztán a tesómék is gondoltak egyet és tavaly pont ezen a napon kötöttek házasságot. Én nagyon utálom, hogy nincs neki egy saját napja. A fiam október 3-án született, és olyan jó, hogy van igazi szülinapja, nem kell együtt ünnepelnie, osztozkodnia senkivel.
Most meg január 6-ra vagyok kiírva, ami apukám névnapja, azt annyira nem is bánnám, ha 7-én születne, a volt sógorom szülinapja... szóval én reménykedek, hogy meg lesz valahogy a két ünnep között. :-)
Neked meg kívánom, hogy rendeződjenek a dolgaid, és legyen sok erőd a kicsi felneveléséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!