Be lehet "időzÍteni", hogy mikor szülessen a Baba?
Kicsit érdekes kérdés, de kÍváncsi vagyok rá. December 11-re vagyok kiÍrva, kislánnyal, s szeretnék egy kis meglepetést okozni páromnak. Ő december 6.-án ünnepli a születésnapját, és jó lenne ha úgy időzÍtene a Leánykánk, hogy akkor bújjon ki :)
Szerintetek van módja, hogy kicsit besegÍtsek neki?
Nem akarok semmi drasztikus dolgot, ami veszélyezteti a Babát! Csak kÍváncsi vagyok, hogy véghezvihetem-e a "meglepetésemet", vagy gondolkodjam valami más ajándékon? :)
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem egy nagyon szép ajándék lenne páromnak...
Semmi baj nincs azzal, hogy a családban ugyanakkor vannak a születésnapok... Anyukám majdnem a születésnapján szülte a bátyámat, 2 nap a különbség, nekem pedig lett volna egy ikertesóm, sajnos meghalt születésnél, de minden születésnapomon megemlékeztem róla, hogy milyen jó lenne együtt ünnepelni...
Párom örülne neki szerintem...
Gondolatban próbálok vele kommunikálni, olyankor mindig erősen befeszÍti magát és kidugja a lábacskáját, aktÍvabbá válik :) Hátha megbeszélhetem vele :)
A szex sajnos nem fog összejönni :( El vagyok tiltva tőle mert veszélyeztetett vagyok... Meg az se biztos, hogy együtt leszünk akkor, mivel másik városban egyetemezik... (ha esetleg nálam lesz megkérdezem a dokimat, hogy lehet-e :) )
Ha mégse lenne itt, akkor csak azt remélem ideér mielőtt megszülök, jó lenne ha húzódna a szülés vagy 5-6 órán keresztül, hogy érjen el hozzánk :)
Ám köszönöm a tippet, várom a továbbiakat :)
Annyira jó olvasni a kérdésedet :)
Én 2008. dec. 11-re voltam kiírva, és én is dec. 6-án akartam szülni :)
Abban az évben az szombatra esett. Végül engedtem, és azt mondtam,hogy nem muszáj pont 6-án, lehet 7-én is, mert hogy az még vasárnap.
Nagyon szerettem volna hétvégén szülni, hogy tutira itthon legyen a férjem, amikor beindul a szülés. Én attól féltem, hogy itt állok pl hétfő délelőtt, elfolyik a magzatvizem és még arra kell várnom, hogy a férjem hazaérjen a munkából...
Na mindegy,szóval megbeszéltem a babámmal, hogy azon a hétvégén szülessen meg, 6-án vagy 7-én.
Előtte 5-én még voltam dokinál is, de ő azt mondta, hogy ki van zárva, hogy szülök a hétvégén, még lesz vagy másfél hét (zárt méhszáj, pocakom sem szállt le, fájásom sem volt).
6-án nem is történt semmi, azon kívül, hogy leszőröztem magam, körmöt vágtam, hajat mostam, kitakarítottam, összeraktam a kórházi csomagot, megnéztem a megasztárt, aztán mondtam a férjemnek, hogy na mehetünk szülni, készen állok :) Erre reggel jöttek a fájások, és mentünk szülni, pár óra alatt meg is született a kislányom :) :) :)
Hát előzmény mondjuk annyi volt, hogy én gyalog jártam lift helyett (kilencediken lakunk), amikor 6-án este hajat mostam, akkor beleültem a kád meleg vízbe, és aznap még szexeltünk is, de nem tudom, hogy ezek miatt indult-e be a szülés, vagy amúgy is beindult volna.
Inkább pszichésen indítottam be a szülést, mert nagyon nagyon azon a hétvégén akartam szülni :)
Úgyhogy én hiszek ebben!!!
Most október 22-re vagyok kiírva, megint megbeszéltem a babámmal, hogy hétvégén szülessen, szóval vagy 16-án vagy 17-én megyünk, nagyon remélem, megint bejön, mint az első kislányomnál!!! Ő is kislány lesz!!
Nagyon jó szülést neked, és nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a terved!!!!
Szerintem biztos nagyon örülne neki a párod.
Nálunk bátyám apukám szülinapján született szept. 13.-án. A névnapjuk is egy napon van jún. 27.-én. Nekem pedig akkor van a névnapom, mikor anyukámnak a szülinapja máj. 4.-én. :D
Ez így jött össze. Viszont most én holnapra vagyok kiírva okt. 1-re, de nem tudom hogy megérkezik e a babó. Vagy csak majd 2.-án mikor párom hugának van a szülinapja. :D Hát jót röögnék az biztos.
Nekem is jól esik olvasni a ti történeteteket :)
Szerintem nagy ajándék egy Baba valakinek :) Pláne ha az az apuka :)
Remélem nektek is összejön ahogy szeretnétek :)
Próbáljátok megbeszélni a Babátokkal :)
Sikeres és könnyű szülést kÍvánok Nektek, s majd Írjátok meg hogy ment!
09-30 13:10 vagyok, én írtam, hogy megbeszéltem a babámmal, hogy 16-17-én szülessen meg. Hát nem jött most össze, mint az első babámmal, még mindig egyben vagyunk, de nem baj :)
Elvileg péntekre vagyok kiírva, kíváncsi vagyok, mikor születik meg a kishugi :)
No, hat lehet var a kovetkezo hetvegeig :)
En nagyon szoritok Nektek, hogy szombaton szulessen meg :)
Majd ird meg mi volt.
Sikeres es konnyu szulest!
Csak ugyesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!