Sminkben lehet szülni? Láttam már pár videóban, hogy a csajok sminkelik magukat szülés előtt. Ilyenkor nem kell lemosni?gondolom nem árt,ha minél sterilebb minden.
Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 07:46
11/21 anonim válasza:
Ha meg valakinek van ereje a sminkelesre figyelni, akkor az meg messze van attol, hogy a gyerek valoban meg is szulessen nagyon ritka kiveteltol eltekintve. Szoval az meg akkor ne induljon be a korhazba, vagy ne hivja a bábát, mert még messze a vége.
12/21 anonim válasza:
Lehetsz sminkben, de nem biztos, hogy jó ötlet. Erőlködsz, izzadsz, elkenődik.
A köröm se érdekel senkit. Terhesen műtöttek, volt műkörmöm. Senkit nem érdekelt.
A szülés sürgősségi császár lett, ott se nézte a körmöm senki.
13/21 anonim válasza:
Én sminkben szültem (nem erős) nem feltétlen így akartam, de így alakult. A szobatársnőm viszont erős sminkben szült teljesen elkenődött. :D
14/21 anonim válasza:
persze, mindenkit az alfeled fog erdekelni, nem a fejed
15/21 anonim válasza:
Lehet, senkit nem érdekel. Én is sminkben szültem, igaz csak alapozó volt, meg talán szempillaspirál. Ezt minden nap felteszem amúgy is, ha utcára megyek.
Nálam végül sürgősségi császár lett, nem zavart senkit.
16/21 A kérdező kommentje:
Csak a beöntés után úgyis zuhanyozni kell menni,aztán hogy nem mossák le az anyukák a sminket?
2022. nov. 8. 17:08
17/21 anonim válasza:
Nem mindenki kap beöntést, sőt már nem is a kötelező protokoll része.
18/21 anonim válasza:
Így van, egyre kevésbé divat beöntést adni.
19/21 A kérdező kommentje:
Inkább beöntés,mint a kaka a szülőágyon kössön ki.
2022. nov. 9. 08:05
20/21 anonim válasza:
Hidd el, nekik aztán pont mindegy, mikor jön ki.
Másrészt zuhanyzásnál sem kötelező ám, hogy víz érje az ember arcàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!