Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sminkben lehet szülni? Láttam...

Sminkben lehet szülni? Láttam már pár videóban, hogy a csajok sminkelik magukat szülés előtt. Ilyenkor nem kell lemosni?gondolom nem árt,ha minél sterilebb minden.

Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 07:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem senkit nem érdekel a smink. Hajat se mosatnak előtte, de még kezet se, semmit.
2022. nov. 8. 07:50
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
A sminknek a sterilitáshoz semmi köze. Steril az, ami teljesen csíramentes, tehát a bőröd eleve nem az, smink nélkül sem.
2022. nov. 8. 07:51
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Lehet. Miért ne lehetne? Nem kell semminek sterilnek lenned egy sima szüleshez. A koromlakkot/műkörmöt nem szoktak javasolni, mert ha sürgősségi császárral kerül sor, a körmöm színét is figyelik. De ezt is megoldjak, leszedik a körmöt vagy lemossak a lakkot
2022. nov. 8. 07:51
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha vkinél pont akkor indul be a szülés, amikor talpig sminkben van, nem biztos, hogy lesz idő lemosni. Amikor szültem, volt egy szobatársam, akinél olyan váratlan indult be a szülés, hogy még a műkörmök is rajta voltak.
2022. nov. 8. 07:52
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
Én pl géllakkal szültem 37. héten teljesen váratlanul, senki nem szedette le.
2022. nov. 8. 07:54
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a számat figyelték szülés után, mert kékültem.

Nem jött volna jól,ha ki vagyok rúzsozva.

2022. nov. 8. 07:57
 7/21 anonim ***** válasza:
91%
Lehet sminkben szülni
2022. nov. 8. 08:08
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet de szét fog folyni.
2022. nov. 8. 08:21
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
A szülés nem a sterilitásról szól… van ott minden testváladék (💩🤮…)
2022. nov. 8. 08:22
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Hat en spec szetizzadtam maga, meg sokat vajudtam kadban, vizesen-izzadtan szepen neztem volna ki elkent sminkkel. Tudom, van vizallo, de azoknak is egy resze lejon, elkenodhet. Meg ugye ki tudja, meddig vajudsz tobb nap is lehet, es olyankor tokre nem prioritas a smink, annyira befelefordul az ember, hogy annak orulsz, ha nincs rajtad semmi.
2022. nov. 8. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!