Szülés előtt sokat mozgott, vagy inkább lapított a babátok?
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok napra pontosan és 2 napja nagyon sokat mozog a babám, nekifeszül a hasamnak, kinyomja magát. Előtte is csinált ilyet, de most sokkal többször. Ma többször is voltak jóslóim és 5x szaladtam nagywc-re. Lehet, hogy hamarosan szülni fogok? A fájások elmúlnak, rendszertelenek, de naponta többször jönnek2022. nov. 4. 19:12
1/9 anonim válasza:
2x szültem. Semmivel nem mozogtak másabbul a fájásokig. Onnam meg már nem arra figyeltem
2/9 anonim válasza:
37 hetesen én még nem reménykednék.
Nekem jóslók a 36.héttől napi szinten voltak.
Sokat mozog, ez simán lehet a fronttól.
Ez még koránt sem jelent szülést
4/9 anonim válasza:
nekem is ugyanannyit, talán egy picit kevesebbet.
5/9 A kérdező kommentje:
2-Neked mikor indult be a szülés?
Nekem is a 36. héttől vannak a jóslóim, de ma több volt az átlagosnál. Nem reménykedek, igazából lassan úgyis eljön a nap, csak eléggé izgulok.
2022. nov. 4. 20:20
6/9 anonim válasza:
Nekem szülés előtt egy héttel kezdett el úgy ficeregni, hogy azt hittem, hogy nem is megszületni, hanem kiszakadni fog belőlem. Jóslóim előtte már hetekkel voltak, végül 39+0 napon jött.
8/9 anonim válasza:
Nekem ugyanúgy mozgott mint bármelyik nap. Jóslók is csak aznap hajnalban voltak, mikor délután megindult a szülés.
9/9 anonim válasza:
Jóslóim nem voltak, csak a baba nyomott odabent mindig valamit. Keveset mozgott a 38-40. héten, sokszor alig vártam hogy legalább egy picit rúgjon. 40+6 napra született, előtte két napig reggel és este 2-3 órán keresztül egybefüggően olyan bulit rendezett bent, hogy könnyeztem, annyira fájt. Durván hullámzott a hasam, hol harántba fordult, hol vissza lefelé. Az utolsó ilyennél ki is szakadt a magzatburok, akkor elcsendesedett, és mentünk szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!