November 9 re vagyok kiírva a második babámmal és most csinált a dokim uh -t. Azt mondta hogy nagy feje van, 100asra mérte. Ez mit jelent? Teljesen elszomorított. Egyrészt hogy meg tudom-e szülni, másrészt hogy csúnya lesz a kisfiú.
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 17:17
1/16 anonim válasza:
100 mire?! Vagy hogy?!
Lányomat szülés elötti nap a doki 2.2kg-ra mérte és hogy aránytalan, beteg (32hetesen még makk egészséges volt)
Másnap megszültem 3.3kg-val, arányosan, makk egészségesen...
Szóval ennyit a mérésekről.
2/16 A kérdező kommentje:
Úristen. Magán dokinál vtál? 100as BPD,amit mért nekem és azt mondta hogy jó nagy feje van....
2022. nov. 7. 18:01
3/16 anonim válasza:
Ugyan, nem lehet ezt pontosan mérni.
4/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez azért is fura mert a 35 hetin még azt mondta hogy milyen formás baba. Most meg ennyit nőtt a feje? Mindegy,csak megijedtem,simán szeretném szülni és azt mondta, hogy így nem igazán fog menni...
2022. nov. 7. 18:44
5/16 anonim válasza:
1 vagyok.
Igen, magándokinál voltam.
Amúgy most nézek a neten táblázatot. Ha holnap utanra vagy kiirva, akkor 39.hét.
39.hétre bpd-re 95+/- 8mm-t ír. Szóval 103ig simán jó.
40.hetre 98+/- 8mm, tehát 106...
Én nem aggodnék.
6/16 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm a választ és a bátorító szavakat! Szted akkor simán meg tudom szülni? Az első gyermekem is természetesen született.
2022. nov. 7. 22:00
7/16 anonim válasza:
Nekem is nagyra mérték uh-n, 10.2 cmre (gondolom nálad 100 mm-ben van megadva), ezért lett császár, ahol kiderült, hogy még ennél is nagyobb a feje, 10.6 cm volt. Szóval jó döntés volt a műtét. Egyébként nem feltűnő, hogy nagy feje lenne a lányomnak, de azóta is sapkából mindig egy mérettel nagyobb kell, mint ruhából. Most 1.5 éves.
8/16 anonim válasza:
Ujra 1 vagyok
100asfej átmérőhöz a net 34-35ös fejkörfogatot ír.
Nekem a fiamnak 38as, lanyomnak 35ös fejkörfogata volt. Mind a 2t természetes úton szültem
9/16 anonim válasza:
7es vagyok, hát nálunk kereken 40 cm volt a fejkörfogat. Úgyhogy azért sokat nem vonnék le a neten forrásokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!